וואי, איזה כיף!!!

Tomak19

New member
וואי, איזה כיף!!!

איפשהו במערכת השמש מישהו בשם ת. קיבל אחלה בחלה בחלה של תפקיד והוא מאושר מאוד מאוד מאוד מאוד(לא יכל להיות מאושר יותר). זהו, אני בקש"ח, אני לא יכול להגיד לכם איפה, אני לא יכול להגיד לכם מה אני עושה, כל מה שאני יכול להגיד לכם זה שאני מאושר עד הגג. אני מאוד מאוד מקווה שנפגש יום חמישי, ואני מוכן להגיע לאן שיידרש בשביל זה, חדרה, חיפה, ירושלים או תל אביב(אילת ורמת הגולן זה מוגזם במחשבה שנייה
). תומר, אני רוצה שתוסיף אותי לאייסיקיו שלך,כדי שאני אוכל לשלוח לך את כל התמונות שלי ותוסיף אותן. המספר איי סי קיו שלי הוא 217914860. אשמח אם תוסיף שם את התמונות :0)

Tomak19

New member
אגב, בקשר לפגישת מחזור 015

אני חושב שעדיף שהיא תשאר פגישה של מי שהיה במחזור בלבד, זה יחזיר אותנו לנוסטלגיה של הטירונות. אפשר לארגן מפגש פורום בפעם אחרת.

סיונתו

New member
../images/Emo10.gif לא צריך

סתאאאאם ממילא ביום חמישי הזה חבר שלי חוזר סוף סוף סווווףףףף ואני בטח יתעלק עליו כל הסופשבוע (איזה יופי
גיליתי מה אמא עושה לי ליומולדת
)

Tomak19

New member
אתה יודע מה, אני בעד

יאללה, מפגש פורום+טירונות בשישי, השאלה היחידה היא הזמן(הכי נוח לי בסביבות שבע בערב) והמיקום(הכי נוח לי בעזריאלי). What about you people???

Tomak19

New member
קש"ח, אבל פשוט יש כאלה

שטוענים שלהגיד את השם הפרטי שלך זה עברה על חוקי בט"ש, אז זה נועד להם
. אז ביום חמישי בשבע בעזריאלי, חברי טירונות 015+חברי פורום, יש???

Tomak19

New member
תזכורת

פגישת מחזור מתנדבים 015+פגישת פורום "התנדבות לצה"ל". המקום- קניון עזריאלי. התאריך- יום חמישי הקרוב. השעה- 7. יש????

Tomak19

New member
אולי אני אצליח להביא גם את אדם

ומייקל. אני לא מבטיח כלום, אבל I'll do my best.

סיונתו

New member
../images/Emo1.gif לילה טוב לעולם ../images/Emo29.gif

בהצלחה לכולכם מחר.. .אני פורשת למיטה כי אני מתה מעייפות
לא יודעת מה נסגר איתי....
לילה טוב

רק דודי

New member
מפגש פורום.....

היי אני אמנם חדש אבל מרגיש מספיק בבית בכדי להופיע במפגש הפורום הזה... בכל אופן אני בעד שתעשו אותו ב- 6... מה דעתכם!?

the illusion

New member
ואי חמישי זה לא טוב): יש לנו מופע

כשרונות צעירים של בית ספר.... חחחחחחחחחחחחחחח יותר נכון כשלונות צעירים , אבל למי אכפת אנחנו י"ב ואנחנו במילא משתלטים על המופע כולו חחחחחחחח:) כל אופן תחשבו אולי על תאריך אחד.....

droriko

New member
אמממממממממממ

אתה אפילו לא בצבא ואתה כבר חושב על ללכת למפגשי פורום שקשורים לצבא? משהו לא בסדר פה שכח מהצבא כשיגיע יגיע עד אז תהנה כמה שיותר מהתיכון תקופה הרבה יותר מגניבה מהצבא, זה בטוח

Starving Marvin

New member
אממ.

א. מדובר במפגש פורום התנדבות, אליו מוזמנים כל חברי הפורום, גם אלו שלא בצבא- כן, כן, אפילו אתה.
לא לבוא למפגש בגלל זה זה בערך כמו לא לצפות ב-"אפוקליפסה עכשיו" כי יש עוד זמן עד הצבא. אין שום קשר. ב. האמן או לא, יש כאלה שמצפים לצבא, יש כאלה שנהנים בצבא, ויש אפילו כאלה שנהנים בצבא יותר מבתיכון. אם לך היה מגניב יותר בתיכון, סבבה, אבל אתה לא יכול להחיל את זה על כולם. אנא ממך, אל תגיב לי ב- "כל מי שאני מכיר אומר ש-" או "עוד לא פגשתי מישהו אחד ש-", כי זה פשוט לא טיעון משכנע. הוא מייצג את סביבתך, ולא שום דבר אחר.

סיונתו

New member
דודי אתה לא חדש אבל..

דבר ראשון- אתה פה לפני... דבר שני- כתבת פה לפני הרבה זמן חחח מצחיק אחד.... דבר שלישי- אפשר לחשוב כבר בן כמה הפורום חחח שאתה מרגיש חדש חחח

the illusion

New member
אני בת אנשים!!!! חחחחחחח זה לא פעם

ראשונה שמתבלבלים בגלל הניק! הפירוש של הניק הוא האשליה גברת אשליה:) והרעיון הוא לעשות מפגש פורום כללי לא? או שלא הבנתי נכון חחחחחחחח

black_magic

New member
אם יהיה מפגש אני אבוא:)

לא משנה לי איזו שעה.. יום חמישי אני יוצאת מוקדם :) נוח לי בעזריאלי בת"א..

למעלה