וואי, איזה פרק יפה

hilabg

New member
וואי, איזה פרק יפה ../images/Emo58.gif

נראה לי ששבוע הבא, לפי הפרומו, מתחילה טרילוגיית הטבעת (The ring trilogy). איזה רעיון יפה עם הקניבלים!!! אבל איך היה מזוויע הקטע עם חבר של וירג´יל שסובבו אותו על המקל הזה מעל האש. מגעיל בטירוף. דבר אחד לא הבנתי: איך הנשיכה המסכנה הזאת, או העובדה שתקעו לגבריאל חתיכת סכין קטנה בצד הבטן או משהו גרמה לה להיות כל כך חולה. אם הבנתם, איכפת לכם להסביר?

vampire1

New member
אמממממממ....

היא לא הייתה חולה אלה פצועה בצורה מוגזמת יחסית לפצע שהיה לה.

Dafi the Mighty

New member
זה שנשך את גבריאל הכניס

לה איזה משהו לגוף. נראה לי שזינה אמרה שיש בפנים מתכת. היה משהו בתוך הפצע שהוא עשה לה (וזינה הוציאה לה את זה). חוץ מזה, רוב הפציעה של גבריאל הייתה נפשית, ולא פיזית. וגם היה קר, מאד קר... ברר...

canimal

New member
היה קצת יותר מדי... ../images/Emo58.gif

איכסי. אני מתכוונת... וואו!! לא הגזמנו קצת? כשמרחו על גבריאל את כל הזוועה הזאת ותקעו בה תמקל וכל זה.. זה כבר ממש היה מזוויע. ובכלל, כל הזמן, לוקחים חתיכת עור, אוכלים.. איכס! לא יודעת, בשביל ערוץ שמצנזר, אני מופתעת שהם בכלל שידרו את הפרק!

איזה טפשים ../images/Emo58.gif

הקניבלים. ממתי מבשלים בשר עם השיער, הבגדים, הנעליים, התכשיטים וכלי הנשק? הקטע במערה הזכיר לי את ONE AGAINST AN ARMY, וכשגבריאל דיברה על הופ וזינה בכתה בכיתי גם. זה היה כזה מקסים. הטקטיקה של זינה היתה נהדרת, הזכירה לי את העונה הראשונה. ההתעסקות בבעיות של גבריאל עם דרכה כלוחמת היתה עשויה טוב, ווירג´יל היה תוספת חמודה. תגידו, הרוביו הזה לא הזכיר לכם קצת את ג´וקסר? והקטע עם ה-Xena/Zebra היה מאד מצחיק, בעיקר כי אני נמצאת גם בפורום שעשה מזה בדיחה קבועה. (Shipper Heaven, למי שחייב לדעת). בקשר לצינזורים, Star World לא מצנזר אלימות, רק מין, ובמקרים של יחסים חד-מיניים, גם הגילויים הכי טריוויאליים, כמו נשיקות. איחס עליהם!

../images/Emo58.gif גם לי הפרק הזכיר את

One against an army בהרבה מאד מובנים. היה בפרק משהו קלאסי כזה... משהו שהחזיר אותנו לעונות השלישית והרביעית. אהבתי את זה

לא אמרתי את זה.... ../images/Emo13.gif

למרות שכן. משום מה חשבתי שכבר ראיתי את הפרק הזה אז חשבתי שלא יזיק לראות פרק שכבר ראיתי, אבל בסוף נזכרתי שדילגתי עליו ועברתי ישר לטרילוגיה הנורדית.

*זינה*

New member
../images/Emo58.gifוואו...../images/Emo58.gif

כפי שאתם רואים בסוף החלטתי לראות... ולדעתי היה פרק ממש טוב! מאד מאד אהבתי אותו, באמת הרגשתי שזה מחזיר אותי לעונות שלישית ורביעית, אבל היה בו גם משהו משישית... היה פשוט כיף!
ועכשיו שאלה - מי לדעתכם יותר גרוע: הקניבלים, או ההורד?

אני חושבת ../images/Emo58.gif

שהקניבלים, לפחות ככה הסדרה רואה את זה. ב-DAUGHTER OF POMIRA הראו לנו שלהורד יש תרבות של כבוד לאדמה ולטבע, שהם לא אנשים מחרחרי מלחמה. הקניבלים בהגדרתם תוקפים אנשים כדי לאכול אותם.

Caeser

New member
פרק מעולה!!! ../images/Emo58.gif

היה פרק ממש טוב, נכון? היו הרבה מאוד קטעי לחימה ואם שמתם לב בסצינה הראשונה של הלחימה כשזינה וגבריאל נלחמו עם כמה קניבלים זה היה נראה כאילו גבריאל יותר טובה מזינה אבל זה השתנה אח"כ. נראה לי שהמפיקים מפצים אותנו על המיעוט בסצינות לחימה שהיו בעונה 5. תראו כמה היו בפרק היום... הפרק הזה גם מאוד הזכיר לי את הפרק ההוא מהעונה השניה עם ההורד. רק במקומם,הקניבלים. יש את אותו הקטע שהן שטות על קנו באיזה נהר ואז הן מותקפות ע"י יצורים שהם כמו חיות. אוי עכשיו צריך לחכות שבוע שלם עד הפרק הבא...:))

canimal

New member
נכון ../images/Emo58.gif

באמת גם אני חשבתי שזה נראה כאילו גבריאל יותר טובה מזינה. אבל אז חשבתי על זה שגבי נלחמת יותר עם אחד אחד וזינה פשוט נאבקת בכמות אחר כמות.. גם לי זה הזכיר את ההורד.... טוב, זהו.

Dafi the Mighty

New member
חחח... ../images/Emo58.gif../images/Emo132.gif

חמוטל, כשראיתי את הקטע עם ה-Xena/Zebra סופסוף הבנתי מה זה כל הקטע הזה בפורום עם הזברה! זה בהחלט היה משעשע... בפרק גם זינה הראתה יכולת זרימה נגד הזרם, כריתת עצים ובניית סכרים! בינתיים כל הפרקים שראיתי בעונה השישית (מלבד הפרק הזה ומלבד קאמינג הומ) גרמו לי לכעוס על זינה. אני לא יודעת למה, התחלתי לא לאהוב אותה. בפרק הזה, אוי, מתתי עליה!
היא הייתה מדהימה. היה כל כך הרבה מים קרים בפרק, ואיך שהיה לגבריאל קר... ממש התחיל להיות לי קר! האמת היא שדיי נהניתי.

korinalir

New member
בהחלט פרק טוב../images/Emo58.gif

ראיתי רק עכשיו כי למרבה האירוניה בצהריים עשינו על האש אצל חברים
הרבה קטעי לחימה כמו שצריך! בהחלט התגעגנו
וירג´יל היה כזה חמוד (כמו תמיד) גם לזה התגעגעתי
המממ משום מה הקטע עם החבר של וירג´יל לא הגעיל אותי במיוחד וגם לא שום דבר אחר בפרק כנראה שסף הגועל שלי די גבוה כתוצאה מהיותי אדם פסיכופט ומסוכנת לציבור
גבריאל רוצחת me like!
ולסיום למי הפרק הזכיר את ל"ג בעומר?

ares chosen

New member
הפרק......./images/Emo58.gif

ואו איזה פרק.... נורא נורא נורא יפה.... אהבתי מאוד ואני חייבת לציין שמאז coming home לא נהניתי כ"כ מהפרקים כמו מהפרק הזה....... לפי דעתי האישית ושאף אחד לא יהרוג אותי יותר יותר יותר מידי מושיות.... זינה היתה מדהימה כהרגלה... היו מלא קטעים שהזכירו לי פרקים אחרים שנאמרו לעיל.... ורג´יל....מה אפשר להגיד עליו....חמוד!!!
זינה מהממת כבר אמרתי???
הפרק הבא נראה יפה... ולא יודעת למה היה חסר לי ג´וקסר.... פתאום חטפתי התקף געגועים.... פרק טוב...

למעלה