וואי איזה פרק מהמם

oren456

New member
וואי איזה פרק מהמם

אני לא הבנתי למה אווה חזרה לג'וני אני במקומה הייתי זורק אותו. ואני הכי אהבתי שהתחילו המכות חבל שהיא לא דפקה אגרוף לאמר השרלילה.

היה פרק טוב...

כמו תמיד. תארתי לעצמי שקמרון לא באמת נמשך לאמבר (אפילו שהיא SO HOT) אני ממש שנאתי את צמד הנודניקים האלה והבעיות בנשואים שלהם. אני רואה שבריידן ויתר סופית על אריקה ושהיא מעדיפה את ג'יי שגם לא מתנגד לה... ד"א, אני חושב שהוילסון הזאתי דוגמנית...

QueenMaria

New member
בעיקרון יש שרשור.../images/Emo4.gif|עידו|../images/Emo187.gif

יכולתם לשרשר לשם, לא
אבל בכל מקרה היה פרק נורא נחמד.^^ הכי אהבתי תקטע הזה שניקי וקמרון מתנשקים בחדר שלה ואז היא מרימה את הספר והוא כזה " 'אלוהים אתה שם
זאת אני מרגרט.'
" XDDDDDDDD

QueenMaria

New member
הטריילר לפרק.|עידו|../images/Emo187.gif

באדיבות הWB. ממש פה. *מחזיקה אצבעות שהלינק עובד*

../images/Emo187.gifהפרק לא היה כזה יפה.....

הוא היה בסדר... בריידן היפה שלי לא הופיע הרבה
וזה עצוב....

Dje Love

New member
הפרק היה מהמם

ואיזה חמודים ג'י ובריידן. כאב לי בפרק שאווה מגלה שג'וני בגד בה שבזמן שהם היו חברים.... איזה חמודה ניקי שניסתה לפתות את קמרון..

sparking mona

New member
פרק יפה!

הפרק היה נדמה לי ארוך מהרגיל, אולי בגלל שקרו הרבה דברים, אבל הוא היה ממש טוב היה את הקטע שניקי עולה למעלה אחרי המכות, ואווה באה אחריה ושואלת אותה אם היא רוצה לדבר על זה...אז לא אהבתי כל כך את הקטע הזה, היו צריכים לעשות אותו אחרת וניקי באמת הייתה חמודה.. ומי זאת הקרצייה הזאת ששיחקה בזוג הנשוי?!

Hadarmitt

New member
שיטטטטט

לא הייתי בבית ושחכתי מזה לגמרי!!1 יש פרקים חוזרים?

יש לי שאלה...

כשקמרון וניקי התנשקו בחדר והיא לקחה לו את היד ואז נבהלה?? הוא ניסה לגת בה או משהו??

LIAH1

New member
מה שקרה זה

שניקי עלתה עם קמרון לחדר שלה, כמובן בגלל לחץ חברתי של אמבר וחברותיה (
), וכשהיא התחילה להתנשק איתו ולרמוז לו כאילו שהיא רוצה להמשיך הלאה, קמרון התחיל לשלוח ידיים... והיא מהר מאוד התחרטה והסיטה אותו ממנה (בתירוץ משולב עם ספר
) ואח"כ הם חזרו למטה למסיבה.

LIAH1

New member
../images/Emo41.gifפרק מדליק../images/Emo41.gif

קודם כל אהבתי ת'יוזמה של המסיבת חוף השנתית שמסתבר שהם עושים כל שנה... אחחחח היתרונות של תושבי קליפורניה החלומית...
לבראיינט (או איך שלא קוראים לבעל הזה של החברה של אווה). קטע מיותר הוא עשה לה היום. אולי אישתו בוגדת בו, אבל זו לא סיבה לסכסך בין 2 חברות ותיקות. חבל שהן יתנו לגברים להפריד ביניהן. על טעויות עבר אפשר לסלוח...
וואלה ריחמתי קצת על ג'וני. הוא כ"כ משתדל. כ"כ עוזר לאווה עם הילדים, וכל מה שנותר לה לעשות זה לכעוס עליו על טעות כ"כ ישנה?! לא כ"כ פייר... נכון, הוא בגד בה, אבל מאז הם ניפרדו, ומאז עברו הרבה שנים, הוא התבגר והשתנה, וזה לא כ"כ פייר לשפוט אותו עפ"י טעויות העבר. רואים עכשיו עד כמה הוא גבר משקיען, תומך ועוזר
ניקי המגניבה... הכניסה לאמבר הזאתי כמו שצריך על רחבת הריקודים (למרות שאני לא בעד ללכת מכות בגלל גברים
) ויצאה שאקלית אמיתית. קצת מגוחך איך היא התאמצה להיראות כמו אמבר... אבל, טוב שקם הוציא אותה מזה מהר מאוד...
סוזנה יצאה 10 בסופו של דבר. לא ויתרה לאקס שלה, ויצאה אישה חזקה. וואלה שיחקה אותה

למעלה