וואי איזה פרק ממדדהיייייייייםם!!..

וואי איזה פרק ממדדהיייייייייםם!!..

• וואי וואי וואי איזה פרק בקטנטנות..!√ איזה פרק פצצה היה היום בקטנטנות. ממש יפה איך שפטריסיו הציל את נדיה ממש פצצה. ואיך שמרטינה בכתה אני קצת מרחמת עליה מסכנה בסך הכל כולם שם יתומים והם מסכנים. בסך הכל ההי למרטינה חיים קשים לא?לא שלשאר הילדים לא היה אבל איך שהיא בכתה וואי זה היה עצוב. נכון בחוברת המדבקות של ציקיטיטס הסגתי את כל האסים של פוקס,3 מהבונגר ראנץ,ועוד אחד של ערוץ הילדים נכון ענק??. יש לי מלא מלא קלפים שווה נכון???

Rotem Lisa

New member
הא.. פטריסיו נחמד.. *-*

למרטינה חיים קשים ?! למי אכפת!!! היא הביאה את זה על עצמה (כמו זבוב
)!!! @.@ מרטינה בכתה.. אממ.. קצת ריחמתי עלייה, קצת! פחח.. נזכרתי במה שקטה ונדיה (התחלתי לחבב אותה..) עשו לה, כשבלן ואלחו התחתנו, והם היו בשעשועים האלה, ו.. פחחח.. המבין יבין
.. איזה כייף, זה מוקלט!!! מזל שהייתי חולה ביום הזה..
אתם תקליטו ת´פרק האחרון של העונה היפה שילי ?!..
אוי, שיט!!! רגע.. עוד 7 ימים.. אני מקווה שאני חוזרת ב-1! אוי לא.. :(
): אני....... חוזרת ב-2!!!!!!
טוב, אני אבקש מהמורה לאנגלית לשחרר אותי
הלוואי.. הלוואי.. הלוואי.. אויייייי
.. בעע-ביי.. *מבואסת*....!...!...^....@...@...!..!!!..
@@בעע-ביי, צ´יקי..@@ ושוב תפוז הוא מנייאק. מחק ת´הודעה שלי. מזל שעשיתי "העתק".

אההה... אני גם קצת מרחמת עליה...

כי מרטינה לפעמים
קטנה שאני לא סובלת,אבל לפעמים היא
ולפעמים היא
תלוי במצב הרוח שלה!!!! דרך אגב:בלן ואלחו החמודים הפצצתים ינצחו
כי הם
ואני חולה עליהם... והם פצצתייםםםם... תשמעו שיר על אלחו:לא משנה באיזה מצב גשם,שלג או אפילו ברד חתיך הבנאדם יפה וחמוד מתה לעיו זה שיר על אהוב...נכון יפה????? שחר שחולה על נאצ´ו,נדיה,קטה,סול,פטו.
הבנתם תקטע???| שחר

sshoshan

New member
חוברת מדבקות../images/Emo6.gif

את יודעת שלנו חסר רק את בלן {בזוהרים של ההתחלה}

Rotem Lisa

New member
לי יש אחד, כי הם מאד יקרים..

*מתה מבושה..* קניתי בשוק.. 20 ש"ח... אין לי בררה, אחרת אמא לא תסכים (זה עולה 89 ש"ח!!! ואפילו 100 ראיתי, באלונים)!!!! אל תצחקו עליי.. הדיסק בסדר, וזה האוסף, שווה ביותר :)))) Chiquitita

לי יש!../images/Emo91.gif

יש לי עונה שישית והלהיטים הגדולים! אני ממליצה לך להיכנס לאתר www.chiquititas.co.il להיכנס לצ´יקיניון והלרנות את הדיסקים במקום ב90 ש"ח ב70 ש"ח! ביי!

מה?מה?מה?מה?יש לי את בלן בזוהר...

את רוצה להחליף?.? שחר שמתה על נאצ´ו,נדייה,קטה,פטו
שחר...

רותיקה

New member
אני רוצה אני רוצה!!!!!!

יש לך את של בלן? מהבורגראנץ´? תביאי לי ואני אתן לך מ-ה ש-א-ת רוצה! אני אתן לך 30 מדבקות תמורת התמונה הזו של בלן מהבורגראנץ. תכתבי לי לאימייל: [email protected]

זה לא יכול להיות!!!!../images/Emo123.gif

כי: יש קלפים שעוד לא יצאו לחנויות ועוד לא מוכרים אותם וגם יש את האסים של ערוץ הילדים וכל שבוע יש אס אחר ועוד יש כמה שבועות!!! ביי!!!!!

למעלה