וואי איזה ריקבון

וואי איזה ריקבון ../images/Emo76.gif

יש משהו שרציתם שיהיה לכם/שאתם רוצים להיות/שהייתם רוצים לעשות ואין מצב שזה יקרה??? (זה סקר )

ברור...בדיוק לפני 10 דקות חשבתי

על זה
לטוס להופעה של נייטוויש\סונטה בפינלנד... אחחח, הצפון הרחוק והקר! ביתי היחידי

לא נכון.

אתה יכול לעבוד, להרוויח כסף ולטוס. אתה אפילו יכול לברוח מהצבא, לשדוד בנק ולקנות כרטיס. אתה תיכנס לכלא אבל זה אפשרי! אני למשל, הייתי רוצה להכיר את סבא שלי אבל אי אפשר כי הוא מת, הייתי רוצה להיוולד בשנת 65 ולהיות בת 15-25 בשנות ה-80. אלה דברים שאני רוצה אבל באמת לא אפשריים. דוגמא למשהו שאני רוצה והוא כןאפשרי זה להתחתן עם ברוס וויליס קאפיש?

אבל זה אפשרי!

פינלנדקיימת נייטוייש קיימים, אתה קיים, יש היום מטוסים ויש היום כסף. אם יש את כל זה למה שזה לא יהיה אפשרי?

אבל כאן הקאצ'!

את יכולה לאבד את הידיים...אבל לא תוכלי לגרד באף איתם..כי אבדת אותם! אז זה לא יקרה... :)

התכוונתי שיש לך גירוד!!!!

ואת רוצה להפסיק אותו!!!! אבל אין לך ידיים!!!! ואת במקרה נמצאת במקום מבודד שאין שם אף אחד שיגרד במקומך...

אוקיי!!!!

הגיוני שנגיד יום אחד תתחילי להשתמש בסמים! ואז תיפלי חזק ותתחילי לחשוב שיש תולעים מתחת לעור שלך ותתחילי לגרד ת'ידיים ותפצעי אותם כל כך שיצטרכו לכרות לך אותם נכון??? הגיוני עד עכשיו! ואז יכניסו אותך לבית משוגעים??? הגיוני!!! ואז תהיה מוקפת 4 קירות לבנים, כותונת לבנה נחמדה, וגירוד ענקי באף! אבל....לא תצליחי לגרד אותו כי אין לך ידיים! (אבל למרות שאני חושב על זה...גם אם לא תעשני סמים וסתם תשתגעי אז יקשרו לך את הידיים עם הכותונת הנחמדה ואז בכל מקרה לא תצליחי...) זהו! סוף פסוק.

אף אחד לא הבין את הנכוונה שלי.

נתתי דוגמאות. לא התכוונתי לדברים על טבעיים וכל החרא הזה.

Z A M i

New member
בטח שאני אביא את זה גם לפה!

חחחחחחח את תראי, כולם ישימו לב לשעה שנשלחה ההודעה שלהם! חחחחחחח...

למעלה