וואי איזה שווה לא ידעתי שלמוניקה יש

וואי איזה שווה לא ידעתי שלמוניקה יש

פורום!!! אז יעני בנבנבנזונה ושחר אבן צור המלך!!! אני מקווה אז שאתם מודיעים פה על הופעות ואם לא אז מתי יש הופעה לשחר בחיפה? ואני מקווה שאתם יותר מצחיקים מפורום פאנק ;))

amirbilu

New member
את לא מכיר את אחיך?

אחח, יבש יבש... פעם הבאה יצא יותר טוב

amirbilu

New member
ואם כבר הגבתי, אז תדע שיש אחת ב

פורום שמכונת "מסטולית" והיא מפליצה. סתם שתדע

עכשיו אני מבין... ../images/Emo168.gif

למה לפעמים הפורום מתפקד "מסריח"

מסטולית

New member
איזה מניאק!!!!!!!!!!! :)

אבל אמרתי שלא הרבה וגם לא בציבור... וחוץ מזה כאילו שאתה לא!!!! ורק שתדעו שבנים מפליצים הרבה יותר מבנות... וגם מתלהבים מזה!!!!!!! ואמירי אם תוכל אז תואיל בטובך לא להגיד את זה לכל מי שלא צריך לשמוע.... אחרת זה יהיה רע.... בתודה, המערכת.

amirbilu

New member
במקרה שוחחתי בדיוק על הנושא הזה עם

חברה בפורום שאני לא אחשוף את שמה(דנע), והיא אמרה לי בדיוק את הדברים הבאים(אני מצטט): " בנות מפליצות בדיוק כמו שבנים מפליצים רק שהן עושות את זה שקט, יש לנו שיטות " אז בלי לשקר ובלי תירוצים. הודתן.

amirbilu

New member
במקרה שוחחתי בדיוק על זה עם

חברה בפורום שאני לא אחשוף את שמה(דנע), והיא אמרה לי בדיוק את הדברים הבאים(אני מצטט): " בנות מפליצות בדיוק כמו שבנים מפליצים רק שהן עושות את זה שקט, יש לנו שיטות " אז בלי לשקר ובלי תירוצים. הודתן.

מסטולית

New member
קודם כל חחחחחחחחחחח.....

דבר שני נכון!!! אז אנחנו מפליצות.... אז מה?!?!?!?!? אם לכם מותר אז למה לנו אסור??? ונכון אנחנו עושות את בשקט כי אחנו מנומסות.... אבל שזה יהיה בשושו... לגבי השיטות אני לא בטוחה... שתפי אותי דנע!!!!

amirbilu

New member
איףףףףףף |שני אצבעות על האף|

הפלצת? איף איף איף.
לא אמרתי שבנות לא מפליצות, רק חיכיתי שתודי בזה. לגבי השיטות, דנע סיפרה לי על אחת מהן, והיא הולכת כדלקלן: או שהן תקעות צעקה ממש גדולה ואז נוד ואומרת (האא חשבתי שהיה פה ג'וק) או לא יודעת. עם מוזר. מקווה שהסכלת.

אמיררררר!!!!!!!! ../images/Emo46.gif ../images/Emo110.gif

אחחחחח אתה אתה אתה!! חושף את שיחותינו הפרטיות!! רע אחד! רע אפילו שניים ושלושה!!! אתה שקט, אתה מסריח
וכן בנות מפליצות. וגם עושות גרעפסים אם כבר עלינו על נושא מאוד אקטואלי זה. והן גם עושות ביד, ואפילו מחרבנות!! היית מאמין?

amirbilu

New member
מילא להפליץ, אבל

לחרבן? עכשיו כל מה שאני חושב זה חרא יוצא מרקטום של נקבה, אהאהאהההההאאהאהא

מסטולית

New member
קודם כל חמוד שלי...

השכלת כותבים ככה... ודבר שני אני לא מכירה את השיטות המוזרות האלה אבל דנה כל הכבוד על היוזמה להמציא דברים כאלה!!!! וחוץ מזה כן הודיתי בזה ... אין לי בעיה להגיד את האמת...!!!

למעלה