וואי, איזו מסכנה.. עשה לי רע בלב..

Cobe Anan

New member
וואי, איזו מסכנה.. עשה לי רע בלב..

קראתי עכשיו בעיתון על ילדה בשם יפעת, בסך הכל בת 19, שאיבדה לפני שנתיים את האהבה הראשונה שלה- עידן ז"ל, שנהרג בקרב בעין-יברוד. שנתיים לקח לה לאסוף את השברים, וסוף סוף, לפני שבועיים, היא הצליחה למצוא אהבה חדשה, משהו יפה ומבטיח, עם יונתן ז"ל- לוחם מגלן שנהרג שלשום בקרב.. פשוט לא מצליח לעכל את זה.. פשוט נשבר לי הלב על הילדה האומללה הזאת.. "את החיים לקחו לך, הו, מלחמות קדושות..." (יהודה פוליקר) יש בשיר הזה גם שורה שאומרת שבמלחמות של אלוהים, גם ילדות בוכות, אבל לצערי אני לא זוכר את השורה.. סתם, שתדעו מה הרס לי את הבוקר..

ChilD SouL

New member
פשוט מזעזע...

קראתי את זה גם בבוקר. מצמרר.

זה הרס לי את כל השבוע

וכל החיים. הכרתי את יוני ואני עדיין מכיר את יפעת, איזה חרא של עולם זה. בחיי אם הייתי חכם הייתי נוסע לשם ויורה בכל פלשתיני עד שהייתי מוצא את הבן זונה שירה ביוני. והשיר שאתה מתכוון אליו זה: שם, בעפר ותכלת חלקת שלום ישנה נומי פרח, נומי נומי ילדה קטנה. את החיים לקחו לך הו, מלחמות קדושות מלאכים בכו לך בעיניים יבשות. את חיוכך, תינוקת, קברו באדמה איך צומח שקט מתוך המהומה. מי שלחץ על הדק דם את ליבו מכתים במלחמות לצדק גם ילדים מתים. את החיים לקחו לך הו, מלחמות קדושות מלאכים בכו לך בעיניים יבשות. שם, בעפר ותכלת חלקת שלום ישנה נומי פרח, נומי נומי ילדה קטנה. את החיים לקחו לך הו, מלחמות קדושות מלאכים בכו לך בעיניים יבשות. בחלומך ברוח חרוז למנגינה נומי פרח, נומי נומי ילדה קטנה.

Cobe Anan

New member
וואו, תודה...

לא זכרתי את השיר, כתבתי את ההודעה מהדרך, אז לא היה לי איך לברר.. תודה. ותעשה כל מה שאתה יכול בשבילה, היא ממש צריכה את זה..

RVD18

New member
קראתי ולא האמנתי

והיא ידעה ישר כי היא מש"קית נפגעים
זה כזה נורא.

ת מ י מ ה

New member
ארז עידן ז"ל

לא עידן אני מכירה את יפעת וזה פשוט עוול היא מסכנה אבל בואו נאחל לה שהיא תצליח להתגבר על זה ושלא תדע צער יותר...

Cobe Anan

New member
אני במועדון עכשיו..

ובדרך לכאן דיברנו על צחוקים בקשר, אז נזכרתי בחבר טוב שלי, רון ברר ז"ל, שנהרג לפני כמעט 3 שנים.. לפעמים אני מתעצבן לשמוע את "חום יולי-אוגוסט".. לשלמה ארצי, לוחם אמיץ בלהקת חיל הים, פשוט אין מושג מה זה באמת ללכת לרקוד עם חיילים מתים בלב.. סתם, רציתי לשפוך.

מבין אותך

לפני שנה וחצי בן דוד שלי נהרג בעזה,ועכשיו יוני. אתה הולך לרקוד עם חברים מתים בלב, אני בכלל לא מסוגללצאת מהבית.

pain is MY love

New member
מכירה אותה

גרה בראשון. למדה עם כל החברות שלי ביסודי... אחד הסיפורים המפחידים... רק שלא תדע עוד צרות...

אוי עשית לי צמרמורת עכשיו..

מסכנה הבחורה! איך היא יכולה להשתקם אחרי שתי ניסיונות כאלה
יהיה לה מאוד קשה לחזור לבטוח באהבה ובמערכות יחסים אחרי זה.

למעלה