וואי איזו שיחה מיאשת בין שיפרה לצבר- דברו כבר

rinatt1

New member
וואי איזו שיחה מיאשת בין שיפרה לצבר- דברו כבר

הם כל כך מאופקים שזה מורט את העצבים... כמה "כאילו " במשפט אחד,, וכמה שתחקות עגומות.. יאללה דברו כבר זרמו... תפתחו אחד לשני.. שתי יכנות... צבר רצה לדבר עם שיפרה ומשם הם הגיעו לדבר ולנתח את המתמודים יאללה מה יהיה איתם???? הם פשוט עצורים ברמות שלא ראיתי בחיים.. והם עוד אומרים הזמן.. זמן.. כמה זמן כבר?? שישים יום ביחד ולא מנהלים שיחה אחת מהלב.. הכל עצור..

הם בעצמם לא מבינים את עצמם

דברו כבר, כל גך צפחדים להגיד משהו שמא... וזה בדיוק פרידמניות לשמה. יש לכם משהו על הלב דברו. כמה פאוז אפשא בשיחה אחת שעה של שיחה על לא כלום.

no nick 1989

New member
למרות שצבר כביכול

התחבר ל"רעים" מבחינתי -שפרה,רנין ושי שלמזלנו עזב... עדיין הוא פשוט בנאדם מקסים וטוב ורואים את זה! הוא באמת מאופק מאוד,ורציני מאוד... אבל זה לא נורא.

אור2221

New member
שפרה לא מדברת כי בהתחלה

צבר ביקש ממנה לא לפתח את הנושא עוד בוילה, רק שעכשיו נראה לי שצבר לא חשב שהיא תקיים את מה שהוא ביקש ממנה בצורה כזו מדוייקת. שפרה עשתה בתכלס הצהרת כוונות בוילה, צבר סגר באופן סופי את הנושא עכשיו.

droriko

New member
עכשיו איתי מצטרף לשיחה

וצבר מתחיל להחמיא לו שאחרי שהוא פגש את הדיירים החדשים פתאום הוא רואה את הדברים הטובים באיתי ........ קיצר זה ברור, צבר רוצה את איתי לצידו , אני לא יודע אם עד שבת זה יועיל (כי יש מצב שאיתי יצביע לו גם ככה) אבל במידה וצבר ישאר בשלישי , אז במציאות החדשה שנוצרה , החיבור עם איתי בהחלט יכול להועיל לצבר.

no nick 1989

New member
זה היה דיי צפוי

שפתאום מגיעים חדשים אז אתה מתחיל כזה יותר להתחבר ולהעריך את הותיקים שאתה איתם כבר כ"כ הרבה זמן.. שבוע הבא יעוף ותיק לצערנו אבל אחרי זה לדעתי החדשים יעופו אחד אחרי השני. אף אחד שם לא נראה לי כזה מעניין. חוץ מיוני אולי,כי מעניין אותי אם יש בו משהו מעבר לתדמית הסטלן החולמני חח

droriko

New member
כן, זה משהו פסיכולוגי

בכל הריאליטיז שראיתי , כשהגיעו חדשים , הישנים לאט לאט התאחדו כנגדם, אפילו אם מקודם הם רצו לאכול אחד את השני. כשצבר אומר שהחדשים כרגע לא רלבנטים מבחינתו זה בולשיט , הוא כבר מעכשיו בונה את מערך הלחימה נגדם.

matankzr

New member
נמאב כבר לראות אותם!

הרגע הביאו דיירים חדשים ואנחנו עדיין רואים את שני המשעממים האלה שלא עושים כלום כמו איזה זוג צמחים. במקרה של שפרה צמח טורף.

למעלה