וואי אי אפשר לעמוד בקצב ההודעות

Parksons

New member
וואי אי אפשר לעמוד בקצב ההודעות

בפורום הזה! רושמים בו כל כך הרבה אני לא מצליח לקרוא כלום! טוב אני מקווה שהבנתם שזה היה בציניות .. מה זה? לא רושמים בפורום הזה!! וודו , מה איתך? מה קורה עם הפורום?

voodoo

New member
אוקיי, אוקיי

אני כאן ...הממ, אני מבין שאתה לוקח קשה שהפורום יבש הא
... טוב, אני אתחיל לבוא יותר למרות שלאחרונה אני שומע יותר מטאל מאשר פאנק ...חבל
בנתיים, איזה קאבר של להקת פאנק אתם הכי אוהבים ?

OPERATi0N_iVY

New member
קאבר...

שמתי לב שאני בין היחידים שעונים ישר אחרי ששאלו את השאלה.. טוב, כפי שאמרתי כבר בפורום מוזיקה... הקאברים שאני הכי אוהב הם קאברים של שירים של ראמונס - ויצאו אפילו כמה דיסקים כאלה... לאחרונה שמעתי כמה שירים מאיזה דיסק שנקרא "BEFORE U WERE PUNK" ששם יש כל מיני קאברים לשירים מפגרים משנות ה80 - מתוך הדיסק אהבתי למשל את השיר של NO USE FOR A NAME - TURNING JAPANESE ו-GUTTERMOUTH - HAPPY LOVING COUPLES... גם קאברים שכל מיני שירי ראפ אני די מחבב, שירים כמו: LAGWAGON - MAMA SAID KNOCK U OUT MY GAY UNCLE - ICE ICE BABY

Sham 69

New member
San Dimas HS Football Rules

של The Ataris תאמינו או לא .. זה קאבר לאיזה שיר של היפי בן 382038120 עוד משנות ה60 לפני זה לא ידעתי שזה קאבר .. אבל שמעתי את הגרסאת מקור ברדיו באיזה לילה ואז חקרתי וכו´ .. ataris עשו את זה דווקא יפה ..

Sham 69

New member
אה וגם ..

Operation Ivy - these boots are made for walking הם לקחו שיר אחושארמוטה משעמם .. ואני שונא את המילה "אחושארמוטה", אבל זה מתאים למשפט, כי זה ממש שיר מסריח כזה משעמם ועשו אותו יותר מהיר ומצחיק ..

voodoo

New member
אני חושב שהקאבר הכי יפה

הוא של הדיקיז לשיר פראנויה ... הרבה אמרו לי שהם עיוותו את השיא בצורה מגעילה ...אבל אני אוהב את זה ...השינוי של השיר היה לטובה

RedStorm

New member
אממ...קאברים...(זה צריך להיות פה!)

הקאבר של FENIX TX לordinary world ממש מעולה!~!!!!למרות שגילתי בשלב דיי מאוחר שזה קאבר ולא שיר שלהם ויש גם שיר Melt With You שמלא להקות פאנק עשו לו קאבר......אבל של Good Riddance מדהים!!!!!בההה אם מישהו מכיר

קאברים

אולי זה נשמע מיושן, אבל תחפשו קאברים שעשו לבוב דילן וללאונרד כהן. שני ענקי מוזיקה, אגדות עם לחנים וטקסטים לא מהעולם הזה, וביצועים (ויסלחו לי בוב ולאונרד) שיכלו לקבל טיפול יותר הוגן. כך למשל אר אי אם מבצעים את first we take manhattan או מיסטר טמבורין מן של דילן. גם ניק קייב מצויין בקאברים avalanch - כהן, hey joe של הנדריקס (ביצוע מצמרר) ו- all tommorows parties של לו ריד. לחסידי הפאנק - סיד וישס i wanna be your dog & search and destroy של איגי פופ ניתן להשגה באמ פי 3. יש לסקס פיסטול גם ג´וני בי גוד ושיר השעון. ראמונז בקאבר לטום ווייטס - i dont want to grow up ובשיר ישן have you ever seen the rain, ומתחרים עם אר אי אם על גאוות השיר הזה. ותמיד מומלץ לחפש מחוות לפיקסיז. מי שמושפע מפראנק בלאק חייב להיות קרוב אליו גם ברמת הטירוף וזה תמיד טוב. חוץ מזה- "היי" של פיקסיז בביצוע להקת dEUS בהופעה הראשונה שלהם בת"א ב-95. זהו

למעלה