וואי אני חולמתתת!!

bustedsum41

New member
וואי אני חולמתתת!!

סוף סוףףףףף פורום ללהקה הכי מושלמת שישש!!!!!!!!! ((למרות שיש בהייד פארק.. גם אנשים להמ אתם לא שם??..)) מכירים את מקפליי??.. ואייי אאהההה!!! בכל אופן.. היי אני קלר מחולון בת 15 (עוד 11 ימים! אהאאא!!!) אני חולההההההההההההההההההה על באסטד בדדדםםם!!!!!.. ((מאטי מייק מי אה צילדד!!)) המסנגר שלי הוא- [email protected] אני אוהבת גם את מקפליי פייב גוד שארלוט בלינק סאם גרין דיי לינקין אבל אין על באסטד..

DesertRose7

New member
קלרוש!

מה קורה? מזהה?????????? חסר לך שלא!! אל תדאגי.. גם אני שאלתי אם מכירים פה את מקפליי!! ואם תעבירי למטה או דף לפני תראי מה כתבנו!!! וגם אמרתי להם על הייד שלנו!! ותודה על האיזכור של פייב! (לנצח)

bustedsum41

New member
חחחחח פייב... לנצח

את יודעת כמה דברים שלהם הורדתי היום??? וואיי הקאזה קורסתת!!..

DesertRose7

New member
ספרי לי ע לזה..

יש לי בסביבות ה1400 שירים! חברות שלי קוראות לי ראש המאפיה! (ולא מבחינת לחם!)

advora1

New member
../images/Emo7.gifיו איך אני מתה על פייב

הייתי מעריצה שלהם ולצערי לא הלכתי להופעות שלהם כי הייתי קטנה מדי... ועכשיו הם התפרקו

DesertRose7

New member
את מוזמנת!

www.5ive.up.co.il גם אני קונה עיתונים מחו"ל smash hits ו- tvhits

inbal287

New member
קלרררררררררררררררררר?!

קלרוש מאמי ממצף? את יודעת מי זאת? אמממ אני אזכיר לך.. Moli,ענבל... וולקאםםםםםםםם!

bustedsum41

New member
ענבבבבבבבבבבבבל~~~~

בטחחחחחח אני זוכרתתת!!! ממצב??... מה לא שומעים ממך.????

inbal287

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא שומעים ממני כי אני קבורה בארגזים של החדר שלי........ אני עוברת דירה וכל השובע אני רק אורזתתתתתתת! אוף זה כ"כ מעצבן
!!! והים זה כנראה היום האחרון שלי על המחשב עד יום שלישי בערך
קשה,קשה

למעלה