וואי אני חייבת לציין...

אליסון

New member
וואי אני חייבת לציין...

שממש התרשמתי לטובה מהפורום.:) אשמח להשתתף בו גם

אליסון

New member
..

האמת שעברתי די דברים שגרמו לי להיסגר קצת כלפי אהבה..אבל קרה לי משהו שגרם לו להיפתח קצת..זה מישהו שהכרתי בלימודים ולא דיברנו כמעט בכל הקורס אבל בזמן האחרון לקראת הסוף התחלנו לדבר ..קיבלתי אומץ לקחתי את המסנגר שלו כי האו היה כזה סגור וביישן אם היתי לוקחת טלפון הוא היה נראה לי נבהל חח בקיצר התחלנו לדבר במסנגר ...והכל זורם יופי אנחנו ממש מתאימים זה מדהים הוא כמוני בול! רק בעיה קטנה...יש לו חברה...למרות שאמר לי שדי קשה לו לשרוד עם חברה יותר מ 7 חודשים....אבל הוא כזה מדהים ונורא יהיה לי קשה לוותר עליו איכשהו....כי התחלתי קצת להיקשר כזה מה עושים??נכון שזה מבאס עד שמוצאים מישהו שמאד רוצים ונפתחים אליו הוא תפוס :(

magenta73

New member
וואלה

וזה גרם לך להפתח לאהבה? ללכת על בחור תפוס? לי זה עדיין נראה שאת צועדת באותו השביל של הסגירות. סליחה, כן, אבל... מה יצא לך מזה חוץ משברון לב? חברה זה לא בעיה קטנה. זה שהוא נותן לך את המסנג'ר שלו ואומר לך שהוא לא מחזיק מעמד יותר מ 7 חודשים, זה גם לא בעיה קטנה. זה אומר סוג של בגידה וזה אומר שהוא לא מסוגל להתחייב, באמת. לבחורה אחת. ואני אסיים בציטוט: מי שמצוי אינו רצוי מי שרצוי אינו מצוי מי שמצוי ורצוי - נשוי...

NoamSher

New member
אנחנו גברים... אנחנו הורגים.

למי תקראי שתראי מקק, אה???

NoamSher

New member
אז קודם כל הבני-זונות הקטנים כבר

לא מפחדים מk-500! שנית כל, לא יותר פשוט לדרוך? למעוך? זה חוסך את כל הסירחון של הספריי (ובכלל, איך אפשר שלא להתענג על הרעש הקריספי, "קראחחח"
). שלישית כל - נשק כימי זו לא אלימות? הא הא הא??? סאדמניקית!

צ י ו ר

New member
וואלה ? סליחה שאני מכניס את האף

אבל .. קודם כל הבחור הזה בכלל לא יודע מה הכוונות של אליסון כלפיו ( לפי מה שהבנתי ), דבר שני - מה רע בלהכיר מישהו או מישהי במהלך לימודים, למצוא שפה משותפת ולתת לה או לו את המסנג'ר ? ? מה פה בגידה, לא הבנתי, מדוע את נמהרת להסיק מסקנות חפוזות כשאינך יודעת עדיין מה בדיוק קורה שם? ולעצם העניין - לדעתי הוא לא מבין מה אליסון מרגישה כלפיו, יש לו חברה, זה שהוא אמר לה שהוא לא מחזיק יותר מ 7 חודשים בזוגיות זה אוליי כי ככה זה באמת היה לו עד עכשיו, זה ממש לא אומר שהוא מציע לה משהו או שהוא לא יכול להתחייב. איך הגעת לזה, מעניין אותי. שבוע מקסים ונעים אני

nisk

New member
../images/Emo45.gif מסכים

אבל גם מסכים עם מגנטה , שאליסון דפוקה בראש
ציטוטים מאליסון: "האמת שעברתי די דברים שגרמו לי להיסגר קצת כלפי אהבה" " רק בעיה קטנה...יש לו חברה..." נניח שאליסון תגרום לבחור לבגוד בחברה שלו האם החברה של הבחור יכולה להשתמש במשפט הבא: "האמת שעברתי די דברים שגרמו לי להיסגר קצת כלפי אהבה"

צ י ו ר

New member
תראה...

אליסון לא " דפוקה בראש" בכלל בכלל לא . למה לנסות לראות בצורה שכזו את מה שאליסון אומרת? שים לב- ציטוט "האמת שעברתי די דברים שגרמו לי להיסגר קצת כלפי אהבה.." מה זה אומר לך? זה אומר שהיא עברה מספר דברים, אכזבות, מערכות יחסים כושלות, ניצול, - כל מיני... שגרמו לה לסגור את עצמה בפניי הרגש הזה- אהבה. למה לא לראות את זה כך? הלאה.. ציטוט : "זה מדהים הוא כמוני בול! רק בעיה קטנה...יש לו חברה.." מה פה עושה אותה דפוקה? תראה אני לא איש תמים, מה היא אומרת פה? היא אומרת שזה בעיה כי יש לו לאותו בחור שגרם לה לחוש את הרצון לחוות את אותו רגש ( אהבה )- חברה , בת זוג... וזו בעיה, אכן זו בעיה. מה דפוק בכל זה? בחייכם, תפסיקו לחפש מתחת לשטיח , זה מאד ברור מה אליסון ומרגישה. אז מישהי שאומרת שקשה לה להיפתח ברגש הזה ( אהבה )- היא דפוקה בעינייך? תעשה לי טובה.

צ י ו ר

New member
ולגביי זה שנניח שאליסון תגרום

לבחור לבגוד בחברה שלו.. אז קודם כל זו הבחירה של אותו בחור, לא הבחירה של אליסון, אני אישית הייתי מייעץ לה לרדת ממנו אם הכוונות שלה לגביו הן על בסיס רגשי. וכמה שיותר מהר יותר טוב !

nisk

New member
כי זה אותו דבר, כמו להתחיל עם גבר

נשוי, היא יודעת שיש לו חברה ובכל זאת היא מנסה לקחת ממנו טלפון מסנג'ר ואחרי זה היא מתלוננת שלא הולך לה בחיי אהבה אז מה אם היא מחבבת אותו, אז מה אם הוא מתאים לה ואז מה אם הוא מספר לה סיפורי סבתא שהוא אותתו עוזב את חברה שלה( או במקרה אחר מתגרש מאישתו) להכנס לקשר עם בחור תפוס(זה אומר שהיא דפוקה בראש)

צ י ו ר

New member
תגיד לי באמת עם יד על הלב אה..

אילו היית פוגש מישהי נחמדה עם ראש טוב ומצאתם שפה משותפת - לא היית מוכן לשמור איתה על קשר ? אז בגלל שזה אישה לגבר זה פסול בעינייך? אילו זה היה מצב שגבר פגש גבר והם החליפו כתובות מסנג'ר? זה היה מתאים לך יותר? זה שהיא פיתחה כלפיו עניין רגשי - זה לא רצוי כמובן כי הוא תפוס, אבל נניח שהיא רוצה לשמור איתו על קשר בלי קשר לעניין הריגשי- מה אז? זה אסור? תסלח לי מאד, אתה מסתכל בצורה קצת חד צדדית על העניין. נכון שהוא תפוס, נכון שיש לו חברה, זה עדיין לא אומר שאסור לו לרכוש ידידים וחברים חדשים. כמובן לא קשר רומנטי.

מסכימה אך מסייגת

הגדרת הבגידה תלויה בשני בני הזוג. משהו שנחשב אצלך כבגידה לא יחשב כך אצל מישהו אחר ולהפך

למעלה