וואי אני חייבת לציין...

magenta73

New member
תכניס ת'אף, אין בעיה.

מאוד יכול להיות שהוא לא מודע. יכול להיות שהוא כן. זה לא העיניין. העיניין הוא ההסתכלות שלה על המצב ואיך היא רואה את הדברים. היא אמרה שהיא נפתחה ריגשית אחרי הרבה זמן והוא מעניין אותה, ואני במילים עדינות ניסיתי להראות שללכת על בחור תפוס, שלחפש במילים שלו משמעות של "אולי" וכן הלאה, זאת לא פתיחות. זאת אותה דרך לסגירות ולהכנס לקשר שמההתחלה מסריח. בין אם הוא רוצה משהו או לא. אם הוא רוצה - זה מה שמסריח. אם הוא לא רוצה - מה היא נכנסת לסרטים. אבל שוב - הרעיון הגדול עצמו שזה לא גבר שאפשר לבנות עליו חומה. שבוע מקסים גם לך.

seeyou

New member
"הוא כזה סגור וביישן"????../images/Emo8.gif

אם יש לו חברה,סימן שהוא איבד את הבישנות שלו מזמן... תחשבי פעמים לפני שתסגרי שנית ל"אהבה". "והכל זורם יופי אנחנו ממש מתאימים זה מדהים הוא כמוני בול!"... זה לא אומר שהוא רואה עין בעין הקשר איתך כפי שאת רוצה. יוסי אשליות לא עולות יקר בהתחלה.....

s h i r k u s h

New member
לדעתי האישית...

אם את יודעת שיש לו חברה ושהוא ידוע כאחד שלא מתלהב מקשרים ארוכים- תתרחקי ממנו אלא אם זה מה שמתאים לך. אני אישית חושבת שאת חייבת לתת לו צ'אס עם אותה חברה ולא לחצוץ בינהם.

ברוכה הבאה גם ממני ../images/Emo13.gif

אני לא הייתי ממליצה להכניס את עצמך לסיטואציה כזו. לפי מה שאת מתארת את לא צריכה כרגע מערכת יחסים כל כך מסובכת..

אליסון

New member
תודה אנשים על התמיכה...ואגב

המצב עצמו לא שייך אלי זה חברה שלי ....אני פשוט השתמשתי בשם שלי כי לא ההי לה יוזר:)

למעלה