יומחופש! ובכן,
רשימת השירים: הקול שקורא לי טיול בהיר אהבה שקופה PRISON BY THE SEA סיפור מגירה מיהו המילל ברוח פזמון חוזר ("מלבד האהבה"), ככה קוראים לו? מבול ICE * ערן לחץ עליה לחשוף את האמת, והיא סיפרה שלא ממש היה להם זמן לחזרה .. והיא קישקשה על זה קצת .. ומרוב שהיא דיברה על זה .. היא שכחה את המילים של השיר הבא! אז הם עצרו קצת ונעזרו בקהל, והיה מצחיק.
(WALTZ #2 (XO - של אליוט סמית.
"הבור" לחיות נכון, * כאן הגיעו עוגה עם זיקוקים, ורונה היתה קצת נבוכה .. וזממה יחד עם ערן להשליך קצפת על הקהל .. אחרי שהיא נתנה מבט שני על הבחורילות שהרכיבו את הקהל .. ולקחה בחשבון שלא ישאר ממנה הרבה .. היא העדיפה לנסות ולהגיע ליומולדתה העשרים ושישה.
צ'יקן. 10 שניות גלויה ואז הם ירדו.
ואז הם עלו
, וערן הדליק סיגריה על הבמה .. והיא כיסחה לו ת'צורה. אז הוא כיבה. ואז הם עשו שיר ששמעתי פעם אבל אין לי מושג איך קוראים לו. נדמה לי שזה LETTERS או PAPER CUT. מישהו מכיר? מי מפחד מהזריחה
WAIT, וזהו! ובכן, כמה עיניינים: קודם כל, ההופעה היתה אקוסטית, להלן היא וערן ושתי גיטרות אקוסטיות. לא הייתי בטוח איך יהיה .. והיה משובח גוטה גוטה. (אקוסטית ראשונה שלה שאני רואה). חוצמייסע, בהופעה האחרונה היא הבטיחה לעשות שיר חדש כל הופעה במשך 4 ההופעות הבאות ... והיא לא עשתה!
אבל בכלל שהיא ילדת יומולדת, אני סולח. נגיד.
חוצמזה היה מקסים, ולא מצאו לי את הסווטשירט שהשארתי שם בהופעה הקודמת. אבוי לי ואבוי לשפמי.
אה, ועוד ענין: סקר קטן חברים וחברות. במי מפחד מהזריחה, היא לעתים שרה "20 שעות בממוצע" ולפעמים "20 שעות בלי הפסקה".
איך נוזל הזמן בצד שלכם? (אגב, אני היחיד פה ש ... מבוגר מספיק כדי לנהוג?
)