וואי אני מתרגשת!!

וואי אני מתרגשת!!

היום ב10 וחצי באינדיקה בבנימינה יש הופעה של רונה ואינ הולכת איזה כיףףףף לי..אני ייקח מצלמה ואולי יעלה פה תמונת מאוחר יותר.. איזה כיף לי אני כל כך מאושרת!!!

galvin

New member
שביל באמצע שביל בצד. רונה ../images/Emo99.gif

אתם חושבים שזה פתטי להביא לה בלונים היום?

0mroosh

New member
ועוגה. ../images/Emo6.gif

נשימה. לא. בלון-זה כיף! ורוד. ושימו זרים על הראש [פרחים בקנה ואבוקדו בעורף].

קוֹבּ

New member
ילד דוחה

כל היום הסתובבת עם כתם ירוק-משחיר על הצוואר. תודה שרצית לשים על זה נצנצים

0mroosh

New member
האמת שנורא!

וכשהגעתי לבית, לא מצאתי את הצנצנות..
מי הזיז את הנצנצץ שלי? [זה נגמר, ממש עוד קצת..].

קוֹבּ

New member
יש לך טעות בחתימה.

אמור להיות: העיר שקטה, ציפורים של בוקר.. מה שחסר, לא באמת חסר וחבל אפילו לנצנץ.

galvin

New member
עיי-פות. אאאה. דו"ח הופעה - מחר.

בינתיים, תקנאו.

galvin

New member
יומחופש! ובכן,

רשימת השירים: הקול שקורא לי טיול בהיר אהבה שקופה PRISON BY THE SEA סיפור מגירה מיהו המילל ברוח פזמון חוזר ("מלבד האהבה"), ככה קוראים לו? מבול ICE * ערן לחץ עליה לחשוף את האמת, והיא סיפרה שלא ממש היה להם זמן לחזרה .. והיא קישקשה על זה קצת .. ומרוב שהיא דיברה על זה .. היא שכחה את המילים של השיר הבא! אז הם עצרו קצת ונעזרו בקהל, והיה מצחיק.
(WALTZ #2 (XO - של אליוט סמית.
"הבור" לחיות נכון, * כאן הגיעו עוגה עם זיקוקים, ורונה היתה קצת נבוכה .. וזממה יחד עם ערן להשליך קצפת על הקהל .. אחרי שהיא נתנה מבט שני על הבחורילות שהרכיבו את הקהל .. ולקחה בחשבון שלא ישאר ממנה הרבה .. היא העדיפה לנסות ולהגיע ליומולדתה העשרים ושישה.
צ'יקן. 10 שניות גלויה ואז הם ירדו.
ואז הם עלו
, וערן הדליק סיגריה על הבמה .. והיא כיסחה לו ת'צורה. אז הוא כיבה. ואז הם עשו שיר ששמעתי פעם אבל אין לי מושג איך קוראים לו. נדמה לי שזה LETTERS או PAPER CUT. מישהו מכיר? מי מפחד מהזריחה
WAIT, וזהו! ובכן, כמה עיניינים: קודם כל, ההופעה היתה אקוסטית, להלן היא וערן ושתי גיטרות אקוסטיות. לא הייתי בטוח איך יהיה .. והיה משובח גוטה גוטה. (אקוסטית ראשונה שלה שאני רואה). חוצמייסע, בהופעה האחרונה היא הבטיחה לעשות שיר חדש כל הופעה במשך 4 ההופעות הבאות ... והיא לא עשתה!
אבל בכלל שהיא ילדת יומולדת, אני סולח. נגיד.
חוצמזה היה מקסים, ולא מצאו לי את הסווטשירט שהשארתי שם בהופעה הקודמת. אבוי לי ואבוי לשפמי.
אה, ועוד ענין: סקר קטן חברים וחברות. במי מפחד מהזריחה, היא לעתים שרה "20 שעות בממוצע" ולפעמים "20 שעות בלי הפסקה".
איך נוזל הזמן בצד שלכם? (אגב, אני היחיד פה ש ... מבוגר מספיק כדי לנהוג?
)

The L Name

New member
נשמעת באמת כמו אחלה הופעה...

בטח היה ממש מצחיק ולא, אתה לא היחיד שמבוגר כדי לנהוג :) אני עם רישיון בקרוב שנה, טפו טפו טפו

noa08128

New member
ואוו

פלייליסט משובח יש לציין -ולס 2 ופייפר קאט לשיר עם הפזמון חוזר לדברייך אני נוהגת לקרוא אותו פזמון...:] ועוד משו רשיון דבר כ"כ נחוץ-אם היה לי רשין לא הייתי צרכה לדאוג איך לחזור הבייתה בשעה 1 וחצי בלילה..באלט אבל שיהיה במזל טוב לרונה שלנו.. ובמי מפחד מהזריחה היא מגוונת מידי פעם בשורה זו למרות שבדיסק זה מופיע "20 שעות בממוצע" אהבה (וצפייה להגיע להופעה הבאה) נועה

0mroosh

New member
נשמע מדהים! ../images/Emo9.gif

הלוואי והייתי שומע את "מי מפחד מהזריחה", או "מבול" או את"wait". עולם אכזר. הכי חשוב שיש כתמים בשמש. "20 שעות בממוצע".
רונה. אתה המבוגר היחיד כאן. זה בסדר, אני משער. אתה נוהג בחללית?!

galvin

New member
דווקא, בלי הפסקה עושה לי את זה יותר

או, לה לה לה, גמאני רוצה. רוצי. רותי? שמוליק!

0mroosh

New member
שְמ../images/Emo25.gifוּלִיק!

שמו של ההוא שקשר אותי רופף בסנפלינג. היו לו שפתיים של כושי. וריח של דגים. שמוליק.

קוֹבּ

New member
הלוואי, באמת, שהיית שומע אותם..

חבל שבמקום זה ראית אַמֵלי ולא נרדמת ולא אכלת כיף כף...

0mroosh

New member
אכלתי כיף כיף!

ו"אֶָמֶלי". קמץ. רעבאק. היה משעשע! ואפילו רקדנו על הכיכר.

מילה במילה ממש..

איך את זוכרת אין לי מושג...למרות שאני הייתי קטנה ובאתי עם דודה שלי חחח.. אמ...אח"כ הצתלמתי עם רונה ואני חייבת להגיד שעניים כאלו כמו שלה לא ראיתי הרבה זמן..ואמרתי מזל"ט ושתיכנס לפה לפורום שיש לה ברכות פה ... ואז רציתי לחזור לפאב ונזכרו לבקש תעודת זהות ואני רק ב14 אז הוא לא נתן לי להכינס ולמזלי לדודה יש קשריים בצמרת אז עד שהיא תפסה את הקשרים הורדתי שיחה של כמה דקות עם רונה הנחמדה..יש תמונות אני יעלה בהמשך..

galvin

New member
../images/Emo68.gif

אגב, כשתגדלי גם לך יצמחו "קשרים בצמרת".

למעלה