וואי אני מתרגשת

וואי אני מתרגשת

אנחנו מהבית ספר טסים בלילה של 24 וב25 באוקטובר ממריאים לפולין.. אני כל כך מתרגשת.. זה כל כך מתקרב!! מישהו יוצא תאריך הזה? אני ממגדל העמק..

irashady

New member
גמאני ממגדל!

את לומדת ברוגוזין?? אני יצאתי במשלחת של השנה שעברה... עכשיו זה כבר שנה למשלחת שלי

keds

New member
הי ../images/Emo9.gif

גם אני יוצאת למסע .. ב-25 באוקטובר, אני מנתניה

יש לי שאלה קטנה,

כדאי לקחת פנקס קטן בנוסף ליומן, כדי במסע לכתוב רק את השמות של המקומות והשעה והתאריך? או שלסמוך על הזיכרון? עד שעה בלילה ואז לכתוב למשל?

באמת שאין צורך

גם בפנקס וגם ביומן. ואני אגיד את האמת,אני כתבתי את היומן רק אחרי שחזרתי והתחלתי להבין את כל מה שראיתי וחוויתי וכל מה שקרה. את תראי ששם הכל יהיה לך מחוק, את תראי דברים ואת לא תביני כ"כ מה ראית ורק כשתחזרי זה יפול עלייך.

keds

New member
אני חושבת...

לדעתי רק יומן, ובפנים תכתבי לך הכל מאורגן.. לנו אמרו שיהיו נסיעות ארוכות באוטובוסים[יום אחד 5 שעות נסיעה], אז יש לך את הזמן באוטובוס לכתוב, לדעתי לא כדאי לסמוך על הזכרון, אלא פשוט כשאת רואה שיש משו חשוב לכתוב:באמצע ההסבר של המדריך,הסבר על המקום וכו'.. פשוט תכתבי ואם לא תספיקי אז יש לך עוד קבוצה של אנשים ותשלימי ממנה.

כן.. בגלל זה רציתי פנקס בשביל

אזכורים של מקומות , ככה אני לא אתעסק ביומן באמצע הסברים רק להוצציא פנקס ולכתוב מקום ועוד משהו ואז להכניס בחזרה..

keds

New member
תעשי מה שנוח לך...

אם את חושבת שזה יותר יעיל לך.. קחי פנקס ויומן ומקסימום לא תשתמשי או שתמשי לפעמים.. תעשי מה שאת רוצה

כן.. אני כל כך מתרגשת לקראת המסע

אני לא יודעת, כולי התרגשות,פרפרים,סקרנות..:)

למעלה