וואי אנשים ממש יבש נהיה פה...

WonderBoY X

New member
וואי אנשים ממש יבש נהיה פה...

בואו נעשה משו שנראה לי עשו כבר ....(נעשה סקר בקטנה) שם: כתה: מיקום: מקום אהוב באריאל: איש אהוב באריאל: דבר אהוב באריאל:(הכוונה למשפט של אריאלניקים או משו שגרתי כזה באריאל) איי סי קיו: מסנג'ר: שיר השבוע שלכם: להקת השבוע: ואני יודע תריצו איזה נושא לוויכוח..חחחחח....

WonderBoY X

New member
שלי...

שם:שחר..
כתה:י"א
מקום אהוב באריאל:ביתי הקט
איש אהוב באריאל:בלקי חחחחחח....
דבר אהוב באריאל:האירועים חסרי האיכות של העירייה חחח..
איי סי קיו:253618869
מסנג'ר:[email protected]
שיר השבוע שלכם:Nightwish-Beauty and The Beast
להקת השבוע:Scorpions

dubka

New member
........

שם:בוריס כתה:לא בכיתה מיקום:בית מקום אהוב באריאל:אריאל איש אהוב באריאל:איש דבר אהוב באריאל:(הכוונה למשפט של אריאלניקים או משו שגרתי כזה באריאל)כולם סטלנים גמורים איי סי קיו:להה מסנג'ר:עזבו אותכם שיר השבוע שלכם:astrix-closer to heaven להקת השבוע:Infected Mushroom

InfeCtedShesek

New member
YO LISTEN UP

שם: הגר כתה: י"א2 מיקום: אריאל? מקום אהוב באריאל: הבר קפה או הפארק בתקופת הזוהר שלו. איש אהוב באריאל: אח שלי דבר אהוב באריאל: הקטע של לשבת על הרצפה, ליד הספסל. איי סי קיו: 165770245 מסנג'ר: לא עובד שיר השבוע שלכם: מנגינה יקרה- אביתר בנאי להקת השבוע: אבי אלבז ולורן
הביאו אתמול וואחד ג'אם. טוב, אני הולכת להתלבש ולבית ספר. ביי.

מה כפת לי? עולה לי כסף?

שם: חי כתה: י"ב 4 מיקום: חצרים מקום אהוב באריאל: מועדון הסקרים scream איש אהוב באריאל: אבו עלי, מהירקות למטה דבר אהוב באריאל: שקט איי סי קיו: 86090386 מסנג'ר: [email protected] שיר השבוע שלכם: alice in chains - nutshell להקת השבוע: mercedes band

געשקי

שם:יש כאלה שקוראים לי טשי. אני יודעת.?.. שיש בכיף כתה:י"א2. כל החיים שלי התפללתי שאני לא אהיה 2 מיקום:הכפר הירוק מקום אהוב באריאל:הפארק והיער הקסום איש אהוב באריאל:הזקנה שמרביצה לאנשים ששמים רגליים על הספסל דבר אהוב באריאל:שמזמינים פיצה לא צריך להסביר להם לאיזה פארק לבוא שיר השבוע שלכם:מוזיקת רקע של הפטריוט

למעלה