וואי בחיים לא שמחתי לראות פורום כל

מרב1234

New member
וואי בחיים לא שמחתי לראות פורום כל

כך כמו עכשיו אני נוסעת לפולין ב 28 לחודש ,אני מתה מפחד כמו אני לא יודעת מה אבל בין לבין גם מתה להיות שם כבר אני לא יודעת איך אני אסתדר אני הבנאדם הכי רגשן בעולם אבל מהצד השני אני מתה מפחד שמרוב שאני רגשנית אני לא אתרגש בכלל יש לי הרבה בלאגן בראש ובטוח יהיה לי גם אחרי בכל אופן אני מקווה להשתלב כאן לשמוע סיפורים ולשתף אחרי שאני אחזור . דבר שני יש כאן אנשים שכתבו יומנים והעלו אותם לאינטרנט ? ודבר שלישי אני צריכה ממחר להביא רשימות והצעות של שירים לטקסים. אז לכל הפולנים איזה שירים שרתם בפולסקה?

אז אני מבין שבסוף מצאת את הפורום

יופי......

דבר ראשון...

אני לא חושב שיש ממה לפחד.. אני זוכר שהרבה דיברו בהכנה למסע שהם מפחדים שהם פשוט לא יתרגשו בכלל וסתם מכינים אותנו יותר מדי וכו'. אני לא חושב שיש לך ממה לפחד עכשיו...אני בטוח כשתגיעי לשם, את תתמודדי עם הכל בעיקר בגלל האנשים שאת נוסעת איתם, וגם בגלל שכמו שהרבה ציינו פה...מתחילים את המסע רק שחוזרים הביתה..כשהכל נקלט. אל פחד! את סתם מלחיצה את עצמך עכשיו עם הרבה בלאגן בראש...פשוט תנסי להרגע.. לגבי שירים..(ד"א צריך לעשות איזשהו קישור בפורום לזה) -מקום לדאגה (מתי כספי) -מישהו (מתי כספי) -פרח (י. פוליקר) -החול יזכור -בוורשה, באנדרטת רפפורט -שיר הפרטיזנים -דמעות של מלאכים אממ....אני בטוח שעוד הרבה אנשים יציעו פה עוד הרבה שירים הכי חשוב תהני מהמסע הזה כמה שאפשר......

מרב1234

New member
תודה רבה רבה רבה רבה

בכללי כולם לא משנה מאיזה עיר הם שרים בסוף את אותם שרים שכתבת הם הבאסטים והמוצלחים והמוברחים לשירי טקסים :) וכן אני בטוח אהבנה במסע וכמו שאמרת שהמסע מתחיל שחוזרים אז זאת לא הפעם הראשנה שאני שומעת את זה ואני בטוחה שזה ככה באמת אבל אני לא רוצה להיות אחרי זה כי גם התקופה הזאת של הממש קרובים לצאת והלחץ והרגש זה ממש כייף

thunderstorm

New member
שלום ../images/Emo140.gif

אל תפחדי, סעי ותחווי את אחת החוויות הכי חזקות שיהיו לך בחיים. בקשר ליומנים - יש בקישורים של הפורום כל מיני אתרים, בחלק מהם יש יומנים/סיפורים אישיים של אנשים שהיו שם. בקשר לשירים - תעשי חיפוש, היה כאן מתישהו דיון ארוך מאוד על זה, עם המון המלצות. יומטוב

היי מרב ../images/Emo13.gif

גם אני מאוד פחדתי לפני המסע, האמת- בעיקר בגלל שזאת פעם ראשונה שהייתי בחו"ל...
אבל בסוף היה בסדר, לא היתה סיבה לפחד. אגב, אני לא רגשנית, לא היה רגע במסע שבכיתי אבל הרגשתי, אז תני לעצמך לחוות את זה, לא משנה איך- אם בא לך לבכות זה בסדר, אם בא לך לצרוח לקלל, לשתוק, אפילו לצחוק הכל בסדר- כל אחד חווה את המסע הזה בצורה שונה... בקשר ליומנים- אני העלתי את היומן שלי לבלוג, את מוזמנת לקרוא אותו

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif ברוכים הבאים ../images/Emo41.gif ../images/Emo13.gif

היי מרב, אל תחששי, יהיה בסדר..אנחנו איתך וזה. יש באמת המון מידע בטאגליינס וכמו שאמרו לך גם בכמה בלוגים. בהצלחה שנה טובה

taltal3001

New member
יוו אני בידיוק בתאריכים האלה..

אולי באמת ניפגש..חחח.. עוד 13 יום מותתתתקק...!! כמה חיכיתי לרגע הזה...שאני יוכל להיות בפולין...

shellydeez

New member
אז אני הייתי בפולין לפני 4 שנים

אני יכולה להגיד לך על קצה המזלג, בגלל שאני עד היום לא דיברתי על זה וכנראה שעוד יקח לי קצת זמן, זה כואב, זה קשה. יש למסע הזה כל מיני צורות התבטאות את יכולה פתאום להפוך להיות נורא סגורה ולא לבכות בכלל וזה יבוא לך רק כמה זמן אחרי. את יכולה להשבר באיזשהו מקום וכו'.... אל תפחדי! תדעי שאנחנו איתך לאורך כל הדרך ותדעי שחברים שלך מסביבך זאת התמיכה הכי טובה שיש שם!
מחזיקה לך אצבעות שהמסע יעבור כמו שאת רוצה
שלידיז

מרב1234

New member
כולם כנסו

למי שנוסעת בתאריכים שלי, אני כל כך מחכה לזה אין לך מושג כמה שנים כמה ימים של הכנות כמה ציפיות כמה פחדים והכל מיום ליום כל כך קרוב אהההההההההההההההה איזה כיייייף ושלידאז חחח אם אהבנתי תכינוי שלך נכון אני מקווה גם שהמסע יעבור לי כמו שאני רוצה ותודה על ההודעה שלך :)

למעלה