וואי הפורום הזה גורם לי לקנא

noseman

New member
וואי הפורום הזה גורם לי לקנא ../images/Emo7.gif

...טוב אז הסיפור הוא כזה... ב- 16.3.2002 נסענו לסקי בשלושת העמקים... היה מדהים למרות שהשלג לא היה משהו. 23.3.2002 חוזרים לארץ. 25.3.2002 - אימון ריצה ראשון אחרי הסקי. כאבי ברכיים. חבל. 25.4.2002 - כאבים עדיין לא מפסיקים. אני מתחיל להוריד עומס אימונים. 27.4.2002 - תחרות. התכוונתי לעשות מנוחה מהאימונים אחרי התחרות אבל בגלל שהלך לי ממש טוב המשכתי להתאמן כמו טמבל. 1.7.2002 - מפסיק לרוץ ולרכב על אופניים - רק שוחה. 1.9.2002 - מתחיל פיזיותרפיה. 1.11.2002 - עדיין כאבים. 1.1.2003 - עדיין כאבים. היום - עדיין כאבים!!! עד היום אני לא יודע אם הכאבים זה מהסקי או שזה כאבי גדילה או לא יודע מה... ומה שבטוח שהשנה סקי אני לא אעשה... בהתחלה לא כ"כ קינאתי אבל ששמעתי את המילה "פאודר" הכל חזר לי. ששמעתי את המילה (מילים?) "אוף-פיסט" הכל חזר לי. לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!

QsomeoneQ

New member
זה לא ש...

אני כותבת בפורום הרבה או משהו.. רק מסתכלת.. אבל מנסיון - הכאבים הם שילוב של גדילה וסקי... כלומר, הסקי עוזר לכאבים להיות יותר כואבים :( *פיזותרפיה חצי שנה, סלוטייפים מכאיבים על הברכיים...
*

QsomeoneQ

New member
זה לא ש...

אני כותבת בפורום הרבה או משהו.. רק מסתכלת.. אבל מנסיון - הכאבים הם שילוב של גדילה וסקי... כלומר, הסקי עוזר לכאבים להיות יותר כואבים :( *פיזותרפיה חצי שנה, סלוטייפים מכאיבים על הברכיים...
* אבל בכל זאת - עם הכאבים, אני גאה לומר שאני טסה לשבועיים סקי בפורים

למעלה