וואי וואי, אם היא לא היתה נשואה..

Cobe Anan

New member
וואי וואי, אם היא לא היתה נשואה..

"אחי, לא אמרת שגם אתה נשוי?" -"כן, אבל כשאתה מזיין אתה לא חושב על זה.. חוצמזה, אשתי בהריון, אז אני לא יכול לזיין. מה, אני אשאר עם הזין ביד?" ............................................................................................................................................................ ............................... (מתוך שיחה אמיתית שהיתה לי עכשיו עם מישהו.) מה אתם אומרים, לא הדבר הכי מגעיל בעולם? ועוד אתמול גיליתי שיש אנשים שמשוכנעים שכולם בוגדים, אז זה הופך את העניין לבסדר.. מה קורה פה, אנשים? מה עובר עליהם? ויכול להיות שהתאוריה שלי לגביהם נכונה- אלה החבר`ה מהשכבות החברתיות העצבניות יותר- והם בד"כ נכנסים לקשר בשביל הזמינות של סקס, עם בני/ות זוג שנבחרו בקפידה לפי קריטריונים חיצוניים ומעמד חברתי. אולי בגלל זה הם לא יודעים מה זה לאהוב, ולכן אין להם מחוייבות לקשר? אני לא יודע, מה אתם אומרים?

אני רוצה לכתוב שאני המום...

אבל לצערי, אני לא...
אין מילים לתאר עד כמה זה דוחה.

Cobe Anan

New member
כמוך כמוני.

גם אני לא המום. נתקלתי בכל מיני יציאות של אנשים כאלה. אני זוכר שיחה שהיתה לי פעם עם שני מילואימניקים, רווקים בני 30 פלוס, שטענו בתוקף שאין כזה דבר אהבה. כל הבנות זונות, מחפשות את הכסף שלנו, ואנחנו- מסכנים- צריכים לשלם בדם, יזע, ודמעות על הסקס שמגיע לנו מתוקף זכות בריאה.. חשבתי על זה קצת, ואז הגיעה ההארה: הם בני 30 פלוס, מאותגרים זיווגית, מאותגרים מנטלית, מאותגרים אטרקטיבית, ומחפשים זיון בכל פינה.. איזו בחורה נורמלית תרצה אותם??? איזו בחורה נורמלית הם מסוגלים בכלל להכיר? בטח שכל הבנות זונות- הם מעולם לא היו ראויים להכיר משהו אחד! רק על הבחורה שמאמינה שכולם בוגדים כואב לי. היא דווקא בחורה טובה ואינטיליגנטית, היא פשוט פיתחה חיבה לחבר`ה הלא נכונים.. זהו.

כל כך צודק

מוסיפה - שבנות מקבלות את מה שהן מוכנות לקבל. אישה שתעריך את עצמה מספיק, ותהייה חזקה מספיק (ואני לא אומרת שזה קל) לא תכנס לקשר עם בני 30 שחושבים כמו בני 16 שגילו מה זה סקס לראשונה. גיל 30 אלוהים ישמור..................................... אהבתי את המשפט "בטח שכל הבנות זונות- הם מעולם לא היו ראויים להכיר משהו אחר! "

זה עצוב שיש בני 30 שחושבים ככה

ואתה יודע מה הגישה הזו שלו תהרוס לו את הקשר בסופו של דבראם יש לי משהו טוב בבית אני לא אחפש את זה בחוץ ואם אין לי משהו טוב בבית אז אני אפתר ממנו וובקשר למילואימניקים אתה לא יכול לשפוט אותם לך תדע מה הם עברו עם בנות איך הם נפגעו אני לא בא להצדיק אותם כי הם לא צודקים אבל יש לי חבר למשל ששלוש חברות שהיו לו בגדו בו והוא גם אמר לי בדיוק את אותו משפט ואותו אני יכול להבין אז אל תשפוט בן אדם לפני שתהיה בנעליו

תשמע כשתעבור את מה שעבר עליו

אז תדבר מה שאני אומר בטח שהוא יגיד כולם ויש גם הרבה בנות זבל בחוץ שמצדיקות את האמרה הזו הבעיה שלו שהוא התייאש ואמר אם הם רוצות אותי בשביל אנטרסים אז גם אני אסחוט מהם

מה עם הצד שלנו?

אנחנו כל כך מושלמים? אולי לא בגדו בי, אבל ללכת ולהכליל מיליארד נשים כי 3 בגדו בו זה ילדותי ולא נכון.

Cobe Anan

New member
אתה יודע מה?

אם אני אגיד לך שפוטנציאל הבגידה הוא קבוע מראש? שב90% ממקרי הבגידה אפשר לומר שלא יכולת לצפות למשהו אחר? כי אני יכול להבטיח לך שבנות שאוהבות סקס (ואל תקפצו- אני לא מכליל, רק מדבר על הפוטנציאל!) יכולות להשתעמם יותר מהר מההיצע של הקשר, ולכן להתפתות מהר יותר לפזול הצידה. כמובן שזה לא מוחלט- אני בטוח לחלוטין שישנן בנות נימפוניות בצורה לא רגילה, אבל בעלות מוסר, ומשמעת עצמית, שאוהבות את בן הזוג, ולעומתן ישנן בנות שרק מחפשות את הקרבה, אבל אחרי יומיים שהחבר בצבא, כבר יתחילו לחפש את הקרבה הזאת אצל מישהו יותר זמין.. אבל כן, אנשים שמראש נכנסים לקשר כפיתרון של נוחות, ואנשים שמזלזלים במוסד הזוגיות, הם אנשים שיותר סביר שיבגדו. הרבה פחות סביר לגלות שמישהי שלא מתלהבת מסקס בגדה בך. זה לא בהכרח אומר שהיא בנאדם טוב יותר מבחורה שאוהבת ומחפשת סקס, זה פשוט נובע מהעובדה שיש לה פחות סיבות לבגוד, ובד"כ יותר סיבות לא לבגוד.

../images/Emo45.gif לך ולקובי

ואגב, זה רק מראה לכן (הבנות שמחפשות דוקא מישהו בוגר בגיל), שאיןקשר בין גיל לבגרות נפשית.

RVD18

New member
יש אנשים עם כל מיני תיאוריות מוזרות

היה לי חבר בצבא שטען שאין דבר כזה ידידים, אם יש לך ידידה אז יש לה אינטרס, מתישהו היא תרצה להיות איתך. כל מיני שטויות....

הממ לא מצדיק...

אבל הבנאדם בגד באישתו... אני לא יודע מה אתה רוצה ממנו... אז אתה לא בגדת.. בחברה שלך שאתה איתה כולה שנה ומשהו.. אני לא שופט אותו ולא שופט אף אחד.. אני מקווה שאני לא יבגוד באישתי שתהיה.. ושהיא לא תבגוד בי וזהו.. ואני לא חושב שיש אנשים שנכנסים לקשר של נישואין בגלל זמינות של סקס.. אני לא מצדיק אותו כמובן.. אבל נראה לי הוא נדרס היום ברחוב בגללך..

למעלה