וואי וואי אתם לא מעודכנים פה...

יושי ב

New member
וואי וואי אתם לא מעודכנים פה...

טוב קודם כל מזל טוב על הפורום וכן יירבו ובכל זאת חבל שאתם מדברים רק על האלבום הראשון כי כבר עבר דיי הרבה זמן מאז ומוניקה הוציאו אלבום שני ומצויין... ממליץ בחום לקנות אותו ויש לי משהו לספר לכם שאני בטוח שכמעט אף אחד לא ידע עליו בכלל וזה שעוד חודש יוצא אלבום חדש של מוניקה!!! בינתיים שמעתי כמה שירים חדשים - הקונפורמיסט, חיפושית כחולה, שנים חסומות ובעיר הזאת. כולם מעולים ללא יוצא מן הכלל. ובכלל הסגנון של האלבום החדש יהייה בסגנון של פצעים ונשיקות ואני מאמין שהוא יהייה להיט אדיר כי השירים ממש קליטים (לא שזה פוגע ברמה שלהם...) אם אתם רוצים לשמוע גירסה חיה של השיר חיפושית כחולה כנסו עוד היום ל- www.pingooin.com ותורידו את השיר כי הוא יירד בסוף השבוע. ואל תשכחו - יום שישי הופעה של מוניקה בבארבי כדאי מאוד להגיע!! וגם בטח יהייה תלוש הנחה בוואי נט ככה שההופעה תעלה רק 50 שקל... אם מישהו ממכם יש לו שאלות עוד בקשר לאלבום החדש הוא יכול למצוא אותי בפורום הרשמי של מוניקה קוראים לי sexy sadie אז יאללה להתראות ותהנו!

אני הבנתי...,

גם מנועה שיש למוניקה עוד חודש אלבום חדש..., אבל אני מקווה מאוד שהוא באמת טוב..... ואגב זה באמת נכון גם יחסים פתוחים זה אחלה דיסק!!

maayan15

New member
אני מסכימה....

למרות שאני יותר אוהבת את "פצעים ונשיקות" אני חושבת ש"יחסים פתוחים" באמת מעולה...

אושר מ

New member
מכמה שירים ששמעתי

הא6לבום החדש יהיה מעולה!! בהופעה הקודמת בברבי הם ניגנו לפחות 5 שירים מהאלבום החדש. והם היו ממש טובים... לפחות משמיעה ראשונה..

space girl

New member
השיר הזה ממש טוב ...

אני קצת <הרבה> משוחדת אבל איזה זה אחלה שיר , אנשים תורידו ! למרות שלא שומעים באיכות כל כך טובה ...
במורד הרחוב היא ממשיכה , לה , לה
עכשיו היא ברחה לה, לה,לה (
) חיפושית כחולה - זה כמו חיפושית של הירח ....
ומי כאן בא להופעה ? אם אתם רוצים אפשר להפגש איפשהוא , זה יכול להיות נחמד ...

יש להם שירים ממש טובים בדיסק החדש!

כמו הקונפורמיסטטטטטט סגרו את קולנוע פריז ומילאו אותו מלט שהבניין מעליו יהיה יותר יציב.... קונפורמיסטטטטט קונפורמיסטטטט לה לה לה... ויש עוד שירים טובים.. עוד שבוע ההופעהההההההההההההההה
יש יש יש יש ישששששששששששששששששש! מי בא? אני באה 10000%!!

יושי ב

New member
אם מישהו רוצה את הקונפורמיסט

אז יש לי על המחשב גירסה חיה שלו מההופעה עם איפה הילד [email protected] אחד השירים הכי מרגשים של מוניקה... ולמי שלא מכיר את המילים: סגרו את קולנוע פריז ומילאו אותו מלט שהבניין מעליו יהייה יותר יציב עכשיו ביום שישי משחק כדורגל זה טוב לרוץ עם חברים נזכר בשנות השמונים תמיד כשיש גשם כאילו שהיה חורף כל הזמן מה שבטוח שהייתי יילד ונורית אפשטיין הייתה יפה הקונפורמיסט, הקונפורמיסט לא מסתכל על הבסיס הקונפורמיסט, הקונפורמיסט חי כמו קנגורו בתוך הכיס סגרו אל קולנוע פריז ומילאו אותו מלט שהבניין מעליו יהייה יותר יציב...

למעלה