וואי וואי וואי אמאלה איזה כיף ברוך ה' יש אלוהים 😃😃😃

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
בסוף "פו הדוב דם ודבש 2" כן מגיע לבתי הקולנוע בישראל! 😀

איזה כיף 😀

זוכרים? זוכרים כשתאריך הפצת הסרט התקרב אבל הסרט המשיך שלא להופיע ברשימת ה"בקרוב" של הסינמה סיטי אז לא הבנתי מה קורה כי זה סרט שחיכיתי לו במיוחד (סרטי אימה זה הז'אנר האהוב עליי, אחריו קומדיות רומנטיות) ופתחתי שרשור?

לא הבנתי. "פו הדוב: דם ודבש 2" לא מגיע לקולנוע בישראל? | תפוז פורומים

אז בסוף הוא כן מגיע לקולנוע בישראל, רק באיחור גדול 🤷‍♂️

פו הדוב – דם ודבש 2 - סינמה סיטי

אני רק לא מבין למה אם הסרט הגיע לבתי הקולנוע מסביב לעולם במרץ, הוא מגיע לבתי הקולנוע בישראל ב-12 בדצמבר 🤷‍♂️

מוזר, אבל בסדר, נזרום 🤷‍♂️

רק מזל שלא ראיתי אותו בינתיים באינטרנט או משהו 🤷‍♂️

דרך אגב, אתם לא תאמינו מה חלמתי היום בלילה. חלמתי שאני במקדונלד'ס ושאני בדיוק מזמין מלא אוכל 😂

אני כנראה אוכל שם יותר מידי 😂

זהו, נגמר הבאסטה, פעם הבאה שאני בקולנוע, כנראה בסופ"ש הבא שבדיוק יוצא "פו הדוב דם ודבש 2", והרי רק בסופ"ש האחרון הייתי ובדרך כלל לא אלך שבוע אחרי שבוע, מה גם שיש לי עבודת הגשה לימים הקרובים, אני יושב ב-.K. F. C 😂

winnie-the-pooh-blood-and-honey-2-posters.jpg

DANIAVNI

Well-known member
בסוף "פו הדוב דם ודבש 2" כן מגיע לבתי הקולנוע בישראל! 😀

איזה כיף 😀

זוכרים? זוכרים כשתאריך הפצת הסרט התקרב אבל הסרט המשיך שלא להופיע ברשימת ה"בקרוב" של הסינמה סיטי אז לא הבנתי מה קורה כי זה סרט שחיכיתי לו במיוחד (סרטי אימה זה הז'אנר האהוב עליי, אחריו קומדיות רומנטיות) ופתחתי שרשור?

אז בסוף הוא כן מגיע לקולנוע בישראל, רק באיחור גדול 🤷‍♂️

פו הדוב – דם ודבש 2 - סינמה סיטי

אני רק לא מבין למה אם הסרט הגיע לבתי הקולנוע מסביב לעולם במרץ, הוא מגיע לבתי הקולנוע בישראל ב-12 בדצמבר 🤷‍♂️

מוזר, אבל בסדר, נזרום 🤷‍♂️

רק מזל שלא ראיתי אותו בינתיים באינטרנט או משהו 🤷‍♂️

דרך אגב, אתם לא תאמינו מה חלמתי היום בלילה. חלמתי שאני במקדונלד'ס ושאני בדיוק מזמין מלא אוכל 😂

אני כנראה אוכל שם יותר מידי 😂

זהו, נגמר הבאסטה, פעם הבאה שאני בקולנוע, כנראה בסופ"ש הבא שבדיוק יוצא "פו הדוב דם ודבש 2", והרי רק בסופ"ש האחרון הייתי ובדרך כלל לא אלך שבוע אחרי שבוע, מה גם שיש לי עבודת הגשה לימים הקרובים, אני יושב ב-.K. F. C 😂

צפה בקובץ המצורף 120875
ואיזה כיף לבורא עולם שנגמרו לו הצרות והדאגות בעולמנו . אתה יודע, די סביר שאפילו בגן עדן
נסתם הכיור פעם בתקופה .

רוב הזמן נח

Well-known member
אני זוכר שאמרו שהסרט הראשון היה דוג שיט.
ומהעלילה ממש לא היה שווה לראות אותו בקולנוע.

אגב, את הסרט מרשעת עדיף לראות בקולנוע. יש משהו שם בצילומים שבמסך הגדול נראה יותר טוב.

רוב הזמן נח

Well-known member
העלילה של הסרט קצת לא הגיונית.

הוא היה חייב להפוך לפסיכי בגלל שהוא לכאורה נטש אותו? הרי כשנפגשו לראשונה הוא לא היה תינוק. הוא היה ילד. איך הוא הסתדר לבד אז כל השנים, לפני שפגש אותו?

ואחרי שלכאורה נטש אותו עברו הרבה שנים. הוא כבר היה צריך להתגבר על זה ולהמשיך הלאה.

אם יש להם היום רשות חוקית לגנוב את הדמות, יכלו לכתוב עלילה טובה יותר.

רוב הזמן נח

Well-known member
אגב, עוד כמה שנים נשארו עד שיהיה אפשר לקחת את הדמות של פינוקיו ולהשתמש בה חופשי בסרט שיבזה את היצירה המקורית? כי בנושא הזה אפשר לעשות דברים שאללה יסתור :eek::LOL:

ויש לי כל מיני הרעיונות :-D

למעלה