וואי וואי עם כמה עצבים קם יוסי על הבוקר

דורון

New member
וואי וואי עם כמה עצבים קם יוסי על הבוקר

אומר עכשיו לאשר: "יומיים הם רקדו פה על זה שהיינו מועמדים להדחה, מה אתה הולך לבקש מהם בכלל סליחה? (בצרחות). אתה לא מבין את המשחק! ראית את הפרצופים שלהם שהם ראו שנשארנו במשחק, כולם נכנסו לשוק! (שוב בצרחות)" ונסה קמה, אמרה ליוסי להיות בשקט כי זה מפריע לה לישון. אז הוא צרח גם עליה ואמר לה ללכת לישון
נראה לי קצת נשבר לו להיות מועמד להדחה כל שבוע...

BeN ShaDe

New member
אף אחד לא יכול להגיד לו

שבמילא הוא הכוכב של המשחק והוא מקבל בכל שבוע הכי הרבה קולות?

davidlev0255

New member
יוסי היה גם אתמול עצבני ! וגם לפני כן שצעק

על ליאון בבריכה שעינב במצוקה והוא רוצה שידבר איתה עכשיו, הוא מאבד עשתונות וחבל , הוא הכי רגוע הוא גם יודע שהוא כובב צועקים לו מהאיזור של נוה אילן והבית שלהם פתוח , והוא יכול לשמוע את הצעקות שלהם

קפרי

New member
מכירים את המשפט שאדם ניכר בכיסו,

כוסו וכעסו, מי שמאבד עשתונות על שטויות פעם אחת, שבר את התדמית לתמיד למה? מי שרוצח פעם אחת (להבדיל, או גונב), מסוגל לעשות זאת עוד פעם. וחוץ מזה, הוא לא מתבייש להרגיע את הבת שלו כשהוא אומר לה בטמאעות שהיא חייבת להשאר כי הכל חינם כאן? איכס ופעם ראשונה שאני מתבטא כך. מי שצועק מהאיזור, בטח ילדים שלא מעניין אותם שום דבר, אנשים שקולים, יפנימו או ידברו על זה באופן שונה, תארי לך משהו בוגר ונורמלי הולך יפה ופתאום עומד מאחורי הבית וצורח?

insane sanity

New member
אז בעצם אין מקום לשינויים?

מי שעושה משהו פעם אחת מחוק בשבילך?

קפרי

New member
יש עובדות ואני יודעת מנסיון חיי

לידיעה יוסי בן 56, אנשים לא משתנים ומי שלא שקול, לא שקול, בגיל שלו קשה מאוד לעשות הצגות (אני צעירה ממנו בדיוק בעשור), יש מקרים שניתן לשנות אבל לא ממש, וכעס זה אופי, וטמאעות כמו קמצנות וציניות (שאומרים שיש לי לצערי) זה אופי ואני עדה שכמה שתנסה קשה לשנות וגם אם כן, לעיתים רחוקות רק מצליח.

insane sanity

New member
אז בעצם זה שחור או לבן?

אנשים הם מורכבים.. יכול להיות מגוון של סיטואציות, מגוון של תגובות. הוא לא מגיב בכעס בכל מצב. ושינויים מתרחשים בהתאם לנסיון חיים, עבודה עצמית, רצון ומודעות. זה לא כזה נדיר (;

יוסי ינצל את ההבנה שנוצרה שיש להתייחס אליהם

כבודדים ולא כזוג עם כוח יותר גדול בבית. בעקבות כל הפרשה בשבוע האחרון,וההתעסקות בחוקי המשחק ,יש יותר איום על הצבעה בקליקות ולתאם להדיח אותם או לפחות להדיח אחד מהם ולהקטין את הכוח שלהם. בקיצור הוא חכם הוא רוצה לנצל את ההזדמנות ולהרוויח את המומנטום של השבוע כדי לשריין לעצמו ולבתו שבוע ללא הדחות....שבוע של שקט. לכן הוא משחק אותה כועס עליהם וזה נכון מאוד לנהוג ככה. פעם הוא התחנן והצליח לו,הפעם הוא יפעל קצת בכוח וגם יצליח לו. מעורר את המצפון שלהם,זה הזמן להכות
וזה יעבוד יופי לשבוע לפחות

אפשר להבין אותו

הוא היה מועמד כל שבוע (מלבד אחד) הוא ראה איך דיירי הבית מנסים לעשות לבת שלו את מה שעשו לנעמה (כמובן שללא הצלחה) לאון אכן אינטרסנט. דיירי הבית אכן שמחו כשהרבעיה המועמדת להדחה הייתה הרבעיה הזו ואכן נפל פניו של הרוב המוחץ, כששמע שאשר יוסי ועינב נשארים במשחק איך הוא לא יתעצבן, הא? איך?

למעלה