זאת הגזמה פראית מה שעושים מהכלה מאיסטנבול
והלוואי זה היה רק ויוה אבל הרבה אנשים מכורים אליה ומאבדים פרופורציה. אחת נסעה לטורקיה כדי להיות בבית של הראשיים. זה כבר עובר את גבול טעם הטוב ורק בגלל זה הסדרה הזאת נמאסה עליי רק מלשמוע עליה. הרבה נשים משוות את הבעלים שלהן לפארוק. מבלבלים בין בדיה למציאות. גם סבאש ממריאם הוא אחלה גבר ויותר חתיך מפארוק ואין לי אובססיה אליו. ובכלל מה הקטע להיות מכור לסדרה מסויימת ולדמויות שלה? אני כבר מזמן התגברתי על ההתמכרות הזאת שראיתי את כל ויוה בתקופת התיכון והייתי מעריצה אובססיבית לסבסטיאן רולי וכיום כבר לא מעריצה פנאטית שלו בניגוד לאנשים שמעריצים פנאטיים כמו את בנחמין רוחאס, אריקה בואנפיל, אנריקה איגלסיאס, פרננדו קולונגה ועוד שעושים ממנו אידיאליזציה. זה משהו ילדותי בעיניי ההערצה מסוג סגידה שלא מאפשרים ביקורת עליו גם אם היא ביקורת בונה כי בעיניהם זה אסור כאילו הם אלוהים. אני אין לי בעיה להעביר ביקורת על סבסטיאן כשצריך כמו כשהיה לו את הלוק המזעזע או כשבהתחלה שיחק מזעזע כרודף שמלות בטלנובלה שלו עם מאייטה והסיפור שלו היה משעמם עם מאייטה ואפס כימיה או הדמויות הגרועות שלו מאז הקטור ברובי שנתנו לו ראשי היה מתעלל מינית וכוחנית פרט לישר ללב, עולם של חיות פרא ואהבות אמיתיות. בתשוקות לא מחשיבה כי לא היה ראשי למרות שכסנטיאגו היה פחות גרוע מהקטור. באנה כפול שלוש אהבתי יותר את התפקיד המאתגר שלו כשני אישיות למרות ששם התחברתי יותר לרמירו של דוד זפדה.

אין אף מילה על הלטיניות ודחפו ספרדית מספרד שגם מדבר על מוסלמים.

אגב יש שם תגובות של אוהבי טורקיות ששוב אומרות ספרדיות לא מעניין, עבר זמנן, כשרואים טורקיות כבר לא רואים לטיניות. טוב שלא עוד שנייה רוצים להשתלט גם על ויוה הרגיל. ומה כל כך מיוחד בטורקיות שאין בלטיניות? יש פשע, מאפיות ועולם תחתון או רומנטיקה שזה מה שהיה בלטיניות ומאסו מהן ובכל זאת יש את התכונות האלה בכלה מאיסטנבול. אמא הייתה לגמרי מיוחדת אז אני מבינה את ההצלחה שלה אבל לא מבינה את ההתלהבות בהכלה מאיסטנבול אם היא בדיוק הקלאסיות הלטיניות. היא גם מזכירה בעלילה את אדמה פראית עם חמה מהגיהנום וכלה לא רצויה בעינייה. בעבר באמת היו טורקיות טובות אבל לא היה רעש סביבן כמו עם הכלה מאיסטנבול.

מצד שני יש מנגד שטוענים שטורקיה שונאת אותנו ואני לא רואה קשר בין השניים כי גם ארגנטינה היו מקרי אנטישמיות ומנהיגה מושחתת שונאת ישראל שטייחה פיגוע טרור בשגרירות ישראל בבואנוס איירס וזה לא הפריע לאף אחד לראות סדרות מארגנטינה כמו בובה פראית, חיים שלי, המורדים, אספרנסה, פינת אור.