וואי חברים ...

NoAm1238

New member
וואי חברים ...

ניראלי טינקר12 שלנו ... בלעה אותה האדמה :| חחח טינקר - אם את חייה , תני לנו סימן ! ;] כפרעלליך .

S16 זה אני

New member
ממזרהה...

חח היא רק רוצה שכבר יתחילו את הסבב השני של הכסא החשמלי שישאלו אותה שאלות

../images/Emo13.gifבפורום הזה רואים מי חסר אה?

מרוב שאין נפש חיה רואים כל אחד שמחסיר מהפורום.. זה אשכרה פורום יפתי..מתי שיש עדכוני יפתי אז מגיבים פה...לא משחקים וכאלו לפי מה שאני רואה..פעם הפורום היה יותר מלא חח..טוב נו חח התרגלתי

NoAm1238

New member
חחחחחח כפרעליה :]

אז יאללה , למה שלא נתחיל את הסבב השני של הכסא החשמלי? :O או שנעשה איזו פעילות אנערף ;] ובטח שנשים לב ... טינקר חשובה לכולנו 333> D: ערב טוב ... ^^

S16 זה אני

New member
נו יאללה

בוא נעשה לנעם סבב שאלות... ובו נברר: מה הצבע האהוב עליה, איזה צבע היא רואה מאחוריה... ולפעמים יוצא לה גם האדום הזה.... ועוד פיסות אינפורמציה חשובות :) אממ אני ראשון? טוב אמממממממ מה קורה?

NoAm1238

New member
חחחחחחח אין בעיה ><

אז ככה שחר ? סבבה xD וואללה הכל טוב ברוך ה' :]] אתם מוזמנים לשאול מהההההה שבא לכם !!!! (=

טינקר12

New member
היי...

כן לא הייתי פה.. ולא כי לא יכולתי או משהו כי פשוט החלטתי למחוק את זה מהמועדפים.. :/ לוידעת מה להגיד.. קצת הרגשתי שצוחקים עליי ועושים לי טובה שעונים.. אז אולי לפעמים יצאתי כבדה וריגשי.. (כן, זאת אני..) אבל אז שחר כתבה לי בסנוז להכנס, ונכנסתי וראיתי שאיכפת לכם. אז ברשותכם מחזירה למועדפים ובאה לפה ברוח קלילה יותר. שבת שלום לכוולםם.. אוהבתת..

NoAm1238

New member
יאיייייי:] !

חח אמרתי לכם שהיא נעלבה:O חחחח טובב לאנורא , העיקר שחזרת טינקר ^^

למעלה