וואי טיאר...

וואי טיאר...

טוב אני חולה על התוכנית שלך אני רואה אותה כל יום שלישי. אז ככה: איך זה להנחות תוכנית כזאת מצליחה? (שאלה דפוקה עזוב) דע לך שאתה באמת עוזר לנוער בישראל וזה אחד מהחלקים הכי אהובים עליי בתוכנית שלך.אני מקווה שתצליח בקריירה שלך.יאללה אין לי מה לכתוב ביי

שמוליק יש לי משהו מאד חשוב להוסיף!

טוב נתחיל בזה שלימור היא טרגדיה נוראית אני אתה וכל האחרים יודעים שילדים מתחת לגיל 14 צופים בתוכנית הזאת ולמדים מהשטויות של לימור. ואפילו מדברים על זה,במקרה הרע הזה אח שלי הוא בן 7 והוא ראה רק פעם אחת את התוכנית הזאת ויום אחר כך הוא דיבר איתי על התוכנית ואז הוא אמר לי ככה:''הייתה שם אחת עם ציצים ענקיים והיא מדסברת על סקס ומביאה דברים גסים''.מאותו רגע הרחקתי אותו מהתוכנית הזאת ורדפתי אותו בימי שלישי עד שהוא שכח מהתוכנית. חבל שמוליק התוכנית היא פצצה,אתה עוזר לחבר'ה צעירים במצוקה,אבל לימור הורסת את הכל היא גורמת לי לעוד אנשים רבים להתאכזב ממנה וממך שנתת לה לרוס את התוכנית.היא ממש הרסה לך את התוכנית ואני ממש לא צוחקת,אני מעריצה אותך כל כך אבל לימור פשוט הורסת.אולי תעשה משהו תן לה משהו אחר לעשות לא חייב דברים שקשורים לסקס,כי התוכנית שלך פשוט הייתה עזרה לנוער בישראל.טוב אני בטוחה שאתה לא תעשה שום דבר בנדון משום שככה אתה חושב שאתה מצליח אבל דע לך שאני מתאכזבת שאני רואה על המסך את לימור עם דברי הסקס ה''מעניינים'' שלה! ותדע שעוד אלפי אנשים בארץ חושבים ככה והם פשוט לא יודעים שאתה פה בפורום,תעשה משהו למען הקריירה שלך ב
סבבית בסטייל בשבילך:ימית

למעלה