וואי!!יש לי בעיה ענקית..

וואי!!יש לי בעיה ענקית..

אמא שלי קנתה לי חולצה מקסטרו -תכלת כזו ובטעות נגע בזה טוש של צביעה על בריסטולים, ושפשפתי את זה וזה עבר כביסה אבל זה עדיין לא ירד..ואם אני אשפשף את זה עוד אני פוחדת שיווצר חור.. מה אני עושה..?אמא שלי תהרוג אותי אם היא מגלה.. ==תודה מראש==

psa

New member
היי גירל ,כפי שכבר הצעתי

תנסי עם מסיר שומנים קר ומיד לכבס. בהצלחה רבה.

אבל זה טוש...איך מסיר שומנים יעזור?

וזה לא יהרוס את החולצה..היא בצבע תכלת זה לא ידהה אותה?

psa

New member
קראי את השרשור the misterious

לדהות לא. מקסימום לא יוריד את הכתם. יש גם אפשרות של סבון לכלים ,המשחה הצהובה. בהצלחה

אבא אסא

New member
הי מתנגשת (??) - הנה הצעה....

קודם כל אם העברת את החולצה כבר כמה ניסיונות מומלץ לא להמשיך כדי שהבד לא יעבור בלאי כלשהו... ביננו, אם החולצה יחסית די חדשה - לגהץ ממש טוב כמו בחנות, ללכת אליהם ולהגיד שקיבלת מתנה וראית שיש על זה כתמים ושאת רוצה להחליף. פעם עשיתי את זה וזה הצליח. אם את טובה זה יעבור. אם כבר עבר זמן מהקניה ואי אפשר לגהץ או שסתם לא נעים לך את יכולה בהחלט להתקשר אליהם ולשאול את עצתם. אני משוכנע שמקום שמוכר בגדים או אפילו מכבסה טובה ידעו לתת עצה טובה (לא לשכוח להגיד לנו אותה). ואולי תשאלי את אמא שלך - לא סוף העולם - בדר"כ יש להן תרופות פלא שלא ידענו עליהם שפשוט עובדות.
אסא.

עבר זמן הקנייה מזמן...

ואמא שלי תהרוג אותי שעשיתי כתם... וגם היא לא אדם של תרופות פלא..סורי

love88

New member
בחורה חמודה, אל תדאגי

דבר ראשון, אל תלבשי את החולצה. פשוט תשאירי אותה בארון. למה אמא שלך כל כך כועסת ? קורה גם לאנשים מבוגרים שבגד מתלכלך, נקרע, או נהרס. לדעתי, את צריכה לדבר יותר עם אמך. אולי היא לא כל כך נוראית כמו שאת מתארת. מה היא כבר יכולה לומר לך על חולצה שנהרסה? תצעק 2 דקות, תנאם רבע שעה, ואח"כ תגשי אליה, תגידי לה אמא סליחה, ותחבקי אותה. אם היא תמשיך לנאום, אל תעני. אם לא עונים, הנאום יהיה קצר מאד. והחיים יעברו הלאה. בנוסף, את יכולה לכתוב מכתב לשרות לקוחות של חב' קסטרו, לכתוב להם שקרה לך ככה וככה, ולשאול אותם אם הם יכולים להחליף לך את החולצה בחדשה. תצרפי את החולצה לחבילה, תשלחי בדואר רשום עם אישור מסירה. לדעתי, הם ישלחו לך חולצה חדשה, או זיכוי כלשהו לקניית בגד חדש. דרך אגב, בת כמה את? ב ה צ ל ח ה !!!!!!!!!!!!! מסי

למעלה