וואי כנסו דחוףףף

tsofa

New member
וואי כנסו דחוףףף

חלמתי חלום מזה חמוודד על ג'סטין שמעוו: רקעע: הוא היה חודש בארץ וזה היה היום האחרון שלו,, ג'סטין ועוד איזה 10 מעריצות ישבו בחדר והן כזה דיברו איתו והתפלרטטו איתו או איך שלא רושמים את זהה חח,, ואז כזה אני נכנסת לחדר ואמרתי כזה "}ג'סטין אני מתה עלייך אני חולה עלייך אתה החיים שליי,,," והייתי צכה לצאת, יצאתי איזה כמה צעדים מהחדר כולן צחקו עליי וג'סטין אמר "עזבו אותה סתם סתומה" ואני שמעתי,, חזרתי אחורה הסתכלתי לו בעיניים (כאילו תפסתי את המבט שלו,, מכירים את זה?!) ורצתי אחוצה,, ישבתי ליד עץ ובכיתי, אחרי 2 דקות ג'סטין יצא ובא אליי,, דיברנו וזה והוא ביקש סליחה ואמר שהוא מצטער ולא התכוון,, ואחרי חצי שעה כל הבנות יצאו,, ג'סטין אמר מולם כמעט צעק שהוא מבקש סליחה ואם אני סולחת לו,,, ברור שסלחתי חח,, הוא הביא לי תמספר שלו ואת הכתובת והוא אמר תבואי לבקר,, והבתי לו את שלי,, וכל הבנות הסתכלו עלינו והיו בששווקקק הוא התקרב אלי ואמר לי בסוד " את הנורמלית היחידה כאן, כולן כאן משוגעות ואלייך אני הכי התחברתי,," ונתן לי נשיקה על הלחי אמר שהוא יתגעגע אליי ועזב,,

חחח חלום חמוד..אבל רגע....

הוא דיבר אנגלית בחלום?כמה מגניב זה לחלום חלומות באנגלית חחח.... חלום חמודדד..אני אף פעם לא חלמתי על איזה סלב שרציתי לפגוש ושפגשתי אותו פתאום....לא לפי מה שזכור לי

חחח חלמתי גם חלום דומה

חלמתי שאני בריטני וחבר שלי זה ג`סטין אבל אנחנו ילדים אני 13 והיה לי יומולדת בבית ויש לי בית גדול כזה ואני וג`סטין מסתובבים בבית ואמא שלי מכינה עוגות או משו ואז ג`סטין מסתכל עלי מתקרב אליי ומנשק אותי ואני בחלומות חחחח ואז קמתי...

למעלה