היי ברוכה הבאה../images/Emo24.gif
אם חיפשת את הפורום הרשמי של אמיר פיי גוטמן
אז בהחלט הגעת לפורום הנכון
. שמי כתוב בכינוי ואני בת 20 מהקריות.אני אוהבת ומעריכה את אמיר מאוד כבר 10 שנים. גם אני כמוך שומעת את השירים של היי פייב ואת הדיסק של אמיר מנטרה.הייתי מעריצה מושבעת של היי פייב וכך גם עד היום.ואני הולכת עם אמיר לכל אורך הקרירה שלו ב10 השנים האלו ואמשיך ללכת איתו תמיד.הוא בן אדם מדהים שעזר ועוזר לי המון ואני לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיו. אמיר הספיק לעשות המון מאז הדיסק מנטרה כמו:בקיץ 2001 אמיר השתתף במופע ערוץ הילדים שנקרא"מקשיבים ללב"שרץ באותו קיץ בבמות בכל רחבי הארץ",אמיר הופיע ב6 מחזות זמר שניים מהם השלגארים הגדולים של הבימה מרי לו והלהקה ו4 מהם מחזות זמר מצליחים של חנוכה:הברווזון שרץ שנתיים רצופות בהבימה, עמי ותמי,ספיד וגלגלי הקסם,ופיטר פן,בשנה שעברה אמיר השתתף במופע הגדול של חנוכה 2005 שיר נולד,בשנת 2004 אמיר הופיע ברחבי הארץ במופע מוזיקה משותף עם הזמרת\שחקנית מיכל אמדורסקי, בקיץ 2004 אמיר הופיע במופע "מסע בין כוכבים" שהציג ברשת מלונות פתאל באילת.ב2002 אמיר הנחה את התוכנית "זאפ קפה" בערוץ הראשון ובמגביל אמיר הנחה את תוכנית הרדיו "גוטמניה"ששודרה מידי יום חמישי ברדיו דרום, וב2003 אמיר הנחה את התוכנית "אבק כוכבים" בערוץ 10,אמיר גם הנחה את "טקס נערת החוף 2003" בערוץ אגו לצד מורן אינזשטיין,ב2004 אמיר שימש ככראוגרף ומנהל אומנותי של להקת הבנות חמסה ובסוף אותה שנה אמיר ביים את המופע המוזיקלי ga ga fm שמבוסס על שירי להקת קיוון.בפבואר 2006 אמיר ביים את המופע של השחקנית הדס מורנו "המסיבה עם הדס מורנו".בימים אלו אמיר מופיע במחזמר המצליח של תאטרון הבימה"הלהקה"וחוזר לעשות מוזיקה ומוציא דיסק חדש.אז כמו שאת רואה אמיר הספיק לעשות הרבה מאוד ב6 השנים האחרונות
.קישורים לכתבות על אמיר את יכולה למצוא בעמוד "קישורים"בפורום. מקווה שעזרתי לך ושוב ברוכה הבאה לפורום של המלך