וואי לא עשיתי היום כלום!!!!!!
B Byzee-D New member 7/8/01 #2 לא חדש ../images/Emo12.gif בחופש הגדול אף אחד לא עושה הרבה. כולם ישנים 14 שעות ועוד קצת והמקסימום שעושים זה לגרד את הבייצים ואת הגב
לא חדש ../images/Emo12.gif בחופש הגדול אף אחד לא עושה הרבה. כולם ישנים 14 שעות ועוד קצת והמקסימום שעושים זה לגרד את הבייצים ואת הגב
ח חולוני New member 8/8/01 #6 נכון מאוד, וזאת עבודה קשה מאוד.. תחשבו שלכל סצינה יש משהו כמו 15 שוטים שמתוכם בוחרים רק איזה 3.. וזה ממש מעייף כי השחקנית הראשית כל הזמן זזה מהפריים והיינו צריכים לעשות שוט מסכן אחד איזה 5 פעמים.. והבנתי שאתה מבין הקולנוע, אתה לומד במגמת קולנוע ?
נכון מאוד, וזאת עבודה קשה מאוד.. תחשבו שלכל סצינה יש משהו כמו 15 שוטים שמתוכם בוחרים רק איזה 3.. וזה ממש מעייף כי השחקנית הראשית כל הזמן זזה מהפריים והיינו צריכים לעשות שוט מסכן אחד איזה 5 פעמים.. והבנתי שאתה מבין הקולנוע, אתה לומד במגמת קולנוע ?
ר רועי גולדמן New member 8/8/01 #7 לא ממש , אני עדיין בחטיבה.. אבל בתיכון אני רוצה ללכת למגמת צילום/קולנוע אני מצלם בטלויזיה הקהילתית של אלפי מנשה ושם העבירו אותנו קורס קצר...
לא ממש , אני עדיין בחטיבה.. אבל בתיכון אני רוצה ללכת למגמת צילום/קולנוע אני מצלם בטלויזיה הקהילתית של אלפי מנשה ושם העבירו אותנו קורס קצר...
ח חולוני New member 9/8/01 #8 סבבה..גם אני לומד צילום סטילס.. ולפני שבוע ביומהולדת שלי פגשתי את המורה שלי לצילום באלנבי, אז התחלנו לרדת עליו..איזה מסכן..חחח..
סבבה..גם אני לומד צילום סטילס.. ולפני שבוע ביומהולדת שלי פגשתי את המורה שלי לצילום באלנבי, אז התחלנו לרדת עליו..איזה מסכן..חחח..