וואי מאז שהחדשים הגיעו

RoyalWizard

New member
וואי מאז שהחדשים הגיעו

הפורום מתפתח פם פם פם פם פם פם פם a evovled into a! או השנינות! בכל מקרה כל מי שחדש פה שיכתוב עליו פרטים הנה שלי שם : ליאור ויסמן כינוי : ויסמן (או השנינות!) כינוי בתפוז : Royalwizard איימיל (+מסנג'ר אם יש) : [email protected] איציק : 163942929 גיל : 13 ועוד חודשיים בערך 14 AIM (אם יש) : WizUnit תמלאו גם אתם!

bleeding rose

New member
יאללה גם אני!

שם: מיטל דארקשילד כינוי: מיצי, חתולה, ערפדית, פעם חבר שלי קרא לי goth godess כדי לנפח לי את האגו, אבל אז הוא הפסיק...\: כינוי בתפוז(?) bleeding rose וזהו, אני לא מוסיפה כתובות או מספרי אייסי (בכל מקרה אין לי) והיום יומולדת 17 לי!

../images/Emo9.gif

שם: נחמע כינוי: נחמע כינוי בתפוז: תחשבו לבד
אימייל: חסוי איציק: חסוי גיל: לא ידוע

The MOALEM

New member
יופי נחמע...

שם:דור מירון כינוי: .:מועלם:., D-man כינוי בתפוז: מממ... לא יודע! אימייל:[email protected] אייסיקיו:133192904 גיל:יותר גדול מויסמן

snapnet

New member
אווירי, גם אני אפרט

שם: אייל גזר גמדי מקצוע: גזר גמדי גיל: יותר קטן מוויסקופ איציקיו: 111111111 (Zה לא שלי, אבל תנחשו מי זה
) אימייל: [email protected] (גם מסנג'ר) AIM: אין לי מאיפה אני: איזור הדרום בפעם הבאה ההודעה תהיה יותר ארוכה...

מועלם! ../images/Emo46.gif

אתה כזה לא יותר גדול ממני יא חציל
אני בת חמש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חוצמזה....גם אם אתה יותר גדול ממני...זה לא אומר כלום...עדיין אתה לובש חולצת מואח

The MOALEM

New member
../images/Emo12.gifגם את בת חמש???

ואני חשבתי שאני היחיד... וחוצמזה... ויסמן לובש דשא!!!! ולי יש
!!! וגם גידול סרטני
וגם
לראש...

טוף נו...יש לי וידוי...............

אני לא בת חמש....אני אהיה בת חמש עוד שנתיים....אז אתה באמת יותר גדול ממני...
תהנה
.:הוד חצילותו המחוצל:.

טוב אני נכנע ללחץ ציבורי

שם:אבישי כינוי: <(OutSider)> אציק:תחלמו אימייל:[email protected] מיקום:ירושלים עיר הקודש(גם כן קודש) תחביבים: להרביץ לערבים!!! משפט אהוב:חכה חכה אני תופס אותך,אלוהים עבודה ואחותו הצולעת,תימני קטן שצועק הצילו,נחמע רולז!!!!,נ נח נחמ נחמע מרעננה סיכום:אין

Bishnet

New member
טוף ../images/Emo163.gif

אני לוי, ואני בן 14.
ואני שונא את טלמור בגלל שהוא מנסה להמציא מושגים חדשים כמו "אוירי"...

snapnet

New member
זה אני ו-וויסקופ המצאנו!

הוא כתב בטעות אוירי במסנג'ר! ואז אני המצאתי אווירי ומטוסוב הרוסי אבל זה כבר סיפור אחר...

למעלה