וואי מי אוהב את רוני???. זאתי מסופרסטאר...
E elina002 New member 24/11/03 #2 אני אוהבת את השיר אבל הוא לא שלה היא קנתה אותו ושמיעים את הגרסה הבריטית כל שעה ב mtv hits אבל השיר יפה אהבתי את בקליפ מושקע מאוד ובכלל לפי דעתי היא עצמה השקעה מאוד מוצלחת. ח"ח.
אני אוהבת את השיר אבל הוא לא שלה היא קנתה אותו ושמיעים את הגרסה הבריטית כל שעה ב mtv hits אבל השיר יפה אהבתי את בקליפ מושקע מאוד ובכלל לפי דעתי היא עצמה השקעה מאוד מוצלחת. ח"ח.
M Mrs Bloom New member 27/11/03 #6 ../images/Emo153.gif../images/Emo45.gif ואם כל הכבוד ... השיר של ג'מליה הור R & B והוא מדהים ... אצל רוני הוא נשמע פופ בריטני מגעיל ... מכאן אפשר להבין שאני לא סובלת את בריטני ... אתם תיראו... כולן התחילו כמוה והפכו להיות זמרות-כוכבות פורנו ...
../images/Emo153.gif../images/Emo45.gif ואם כל הכבוד ... השיר של ג'מליה הור R & B והוא מדהים ... אצל רוני הוא נשמע פופ בריטני מגעיל ... מכאן אפשר להבין שאני לא סובלת את בריטני ... אתם תיראו... כולן התחילו כמוה והפכו להיות זמרות-כוכבות פורנו ...
E elina002 New member 28/11/03 #7 אני מעדיפה את ג'מליה ואת בריטני אני מתעבת אבל אני כן אוהבת את כריסטינה למרות שגם היא זמרת/כוכבת פורנו אבל שיהיה.
אני מעדיפה את ג'מליה ואת בריטני אני מתעבת אבל אני כן אוהבת את כריסטינה למרות שגם היא זמרת/כוכבת פורנו אבל שיהיה.
M Mrs Bloom New member 30/11/03 #8 גם אני אוהבת את כריסטינה ! היא מדהימה !!! היא מדהימה גם בתור זמרת וגם בתור בן אדם !!!
E elina002 New member 1/12/03 #10 אני חולה עליה אני במקרה גם אוספת עליה ויש לי קלסר מפוצץ וקבלנו תמונה שווה וחמודה.