וואי מצאתי תמונות חמודות שנראה לי.. שהן נדירות הנה הראשונה...
נ נועה הרשקוביץ New member 13/9/02 #7 גם לי ממש מוכר ../images/Emo13.gif../images/Emo85.gif אבל הוא זה לא ניראה לך היא לא משנה עם זה הוא או היא אבל הוא/היא ניראה ליכ זה חומדדדדד
גם לי ממש מוכר ../images/Emo13.gif../images/Emo85.gif אבל הוא זה לא ניראה לך היא לא משנה עם זה הוא או היא אבל הוא/היא ניראה ליכ זה חומדדדדד
מ מריה12 New member 13/9/02 #9 הופה מצאתי תמונה וכתבה של.. שני התאומים האלה ששיחקו בצער גידול בנות.. נו בלאט ניקי ו.. שיט ברח לי השםםםםםם!!
הופה מצאתי תמונה וכתבה של.. שני התאומים האלה ששיחקו בצער גידול בנות.. נו בלאט ניקי ו.. שיט ברח לי השםםםםםם!!
O olsen fan New member 13/9/02 #11 אני יודעת מאיפה התמונות ששמתם בשרשור למעלה, הם לקוחות מאתר שנקרא תמונות משהו... אני אברר מה הכתובת ואני אשים אותה כאן!! ביי ביי, וגמר חתימה טובה לכולם!!
אני יודעת מאיפה התמונות ששמתם בשרשור למעלה, הם לקוחות מאתר שנקרא תמונות משהו... אני אברר מה הכתובת ואני אשים אותה כאן!! ביי ביי, וגמר חתימה טובה לכולם!!
ת תאומות אולסן מעריצה New member 13/9/02 #12 מי לא ראה את התמונה של הילדים האלה ביום כיפור אתם תיהיו במחשב ? או באופניים ?
O omer wild New member 13/9/02 #13 אני כל הלילה בטח יהיה עם חברים...ו ולמחרת אחרי שאני יקום שזה יהיה בטח בסביבות 12-13 אני ילך למחשב...