וואי מת מת מת מת פה!!!

וואי מת מת מת מת פה!!!../images/Emo7.gif

וממש חבל לי
ממש! אני כבר שבועיים נראה לי נכנסת לפה כל יום ופשוט הכל אותו דבר כמו שהיה ביום שלפניו. אין לי רעיונות איך אפשר להחיות פה קצת את הפורום אבל ממש חבל. נו באמת!
אולי נעשה: - ניתוח שירים. - המלצות על זמרים/להקות. - משחקים. - שאלונים. נו אלוהים יודע! העיקר שנחייה אותו קצת... מישהו איתי?

MaayaNushit

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

כל-כך נכון! לא משתנים פה דברים. לא חי! ואני איתך לגמריי.. תפני במסרים אם יש לך איזשהם רעיונות לפינות שאפשר לעשות או משהו בסגנון!

l o u i

New member
אני לגמרי איתך! ../images/Emo127.gif

אמממממ..תמיד בשאלונים עונים אבל לא הכי מתייחסים למה שהשני רושם..אז אפשר אולי שכל פעם מישהו מהפורום יספר על עצמו ואחרים יגיבו\ ישאלו שאלות אם יש..חחח. רעיון דבילי

BaRbiK

New member
נכון ../images/Emo127.gif

אני יודעת שהודיה חיפשה אנשים לפינות אני הייתי אמורה להתחיל איזה פינה..אבל לא יודעת מה קורה עם זה
בכל מקרה, אני בעד
ועכשיו יש לי זמן, ככה שאני יכולה לעשות פינה או משהו הודיה?

hodayoyo

New member
כמובן שבעד../images/Emo45.gif../images/Emo60.gif

לכי על זה
ואני אעזור כמובן, מה

סבבה!

אז בואו נתחיל להזיז דברים.. [חחח חשה] יופי שכולם מסכימים. [כן, ממש כולם] אני מקווה שבאמת נזיז דברים ולא נמשיך להגיד שמת פה. אז הודיה, אני יכולה לפתוח פינה שכל שבוע 'מראיינים' חבר פורום אחר? ושמישהו אחר יפרסם פה איזה שאלון כל שבוע או משהו. ומי שיש לו זמר/להקה שבא לו לכתוב עליה, שימליץ. [זה בסדר?]

hodayoyo

New member
היתה לנו פה פעם את הפינה של הראיונו

ת. אילת הפעילה אותה ומתישהו אמרו לה להפסיק
אתם לא צריכים אישור בשביל לכתוב הודעות ולפתוח הודעות חדשות, תרגישו חופשי, זה הפורום שלכם!

י yuval

New member
אני גם מסכימה איתך לגמרי...

אני כל יום נכנסת ואין שום דבר חדש... אז אם למישהו יש רעיונות חדשים אז זה יהיה נהדר לדעתי...

bzuya

New member
נכון

אני כל יום נכנס לפה ודי יבש בוא נגיד את זה ככה.. אני זוכרת שנכנסתי לפה בחופש הגדול מאוחר בלילה והיה שאלון אז תעשו שאלונים או אני לא יודעת מה אבל תעשו משהו..חחח ועם צריך עזרה אני פה..

למעלה