וואי שנים לא הייתי פה
מישהו בכלל זוכר אותי?? נסעתי/טסתי לטיול והיה הכי כיף בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם לא רציתי לחזוררר הביתה, מי היה מאמין שאני לא ארצה לחזור הביתה... ולפני הכל כדי שאנשים לא יקראו ולא יבינו כלום, אני גרה בברזיל.. נסעתי עם חברים מבצפר... יצאנו מפה ביום שישי[27.10] ב22:00 באוטובוס לסאו פאולו, 10 שעות נסיעה!!! הגענו לסאו פאולו ב8 בבוקר בערך, הלכנו לאיזה מוזאון מעפן חח ומשם לשדה תעופה. בשדה תעופה נפגשנו עם חלק מהמדריכים שהיו לנו, אכלנו, פגשנו עוד אנשים שטסים לפורטו[המקום שטסתי אליו] רק בקבוצות אחרות וב16:30 חיכינו לטיסה ולא קראו לנו
אחרי איחור של איזה 20 ד' אמרו לכולם לעבור לשער אחר, כולם רצו והתלהבו שסוף סוף קוראים לנו ואז אמרו שהטיסה נידחתה ל19:00, סמעק איזה מעצבן זה... יש פה עכשיו בברזיל בעיות עם הטיסות בגלל המטוס ההוא שהתרסק לא מזמן אם מישהו יודע על מה אני מדברת... ב19:00 בערך המראנו ונחתנו ב21:00, נסענו למלון, כל המטוס הזה היה במלון אחד...חח.. היו אנשים מריו דה ג'אנירו[RIO DE JANEIRO] ומהעיר שלי... עד שנתנו לנו ללכת להתקלח ולחדרים לקח מלא זמןן אבל בסוףףף סוף סוך נתנו לנו את המפתחות לחדר וכולם הלכו להתקלח והכל.. אחר"כ חלק נסעו למסיבה, אני נסעתי, הרוב ניראה לי שלא... וככה היה כל יום, בבוקר טיול, בריכה או ים ובערב מסיבות.... אני לא חולת מסיבות אבל הייתי מכולן חוץ מאחת, תמיד חזרתי באוטובוס הראשון שהיה כדי לחזור למלון... זה אוטובוס של החברה שדרכה נסענו לא אוטובוס שירות רגיל.. אני גם לא הכי חולת ים ניראה לי אבל היה מדהיםםםםםםםםםםם היה כיף... אני התחלתי לדבר סוף סוך קצת יותר...לפני הטיול לא דיברתי בכלל והבנתי הרבה, עכשיו אני יותר מדברת עם אנשים והכל... היו לנו אחלה מדריכים, אחת שאני ממשממש מתגעגעת ומחכה כבר שתענה לי למייל...
הייתי מוכנה להשאר שם עוד שבוע... אוף
עכשיו התחברתי לדבר שניקרא ORKUT שזה כמו בלוג אבל לא בדיוק...זה בפורטוגזית וקצת קשה לי אבל מסתדרים...כל האנשים שהיו איתי במלון שם, אפשר לדבר איתם וזה...רק שאני לא ממש יצרתי איתם קשרים, יותר אם אלה מפה, מהבצפר שלי... ביום שלישי יש לנו מסיבה שהיא כמו מסיבת סיום של בצפר, מסיבת סיום י"ב... רק שפה יש 11 שנים ולא 12 אבל בעיקרון מסיימת כיתה אחרונה, מסיימת בצפר.. או ב30.11 אני יוצאת לחופש ובעצם מסיימת בצפר או כבר ביום שני, כי אני לא עושה את המבחנים וכל זה אז אין לי למה ללכת לבצפר.. קיצר, מצטערת על החפירה, בטח לא מעניין אותכם
לילה טוב..
בתמונה אני עם הירוק והמדריכה הכי מתוקה שיש
מישהו בכלל זוכר אותי?? נסעתי/טסתי לטיול והיה הכי כיף בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם לא רציתי לחזוררר הביתה, מי היה מאמין שאני לא ארצה לחזור הביתה... ולפני הכל כדי שאנשים לא יקראו ולא יבינו כלום, אני גרה בברזיל.. נסעתי עם חברים מבצפר... יצאנו מפה ביום שישי[27.10] ב22:00 באוטובוס לסאו פאולו, 10 שעות נסיעה!!! הגענו לסאו פאולו ב8 בבוקר בערך, הלכנו לאיזה מוזאון מעפן חח ומשם לשדה תעופה. בשדה תעופה נפגשנו עם חלק מהמדריכים שהיו לנו, אכלנו, פגשנו עוד אנשים שטסים לפורטו[המקום שטסתי אליו] רק בקבוצות אחרות וב16:30 חיכינו לטיסה ולא קראו לנו