וואי תשמעו

FadedV

New member
וואי תשמעו

אני לא יכול יותר! היום,בפעם השנייה,ראיתי את הקליפ של Sousur sisters. אם מישהו מכיר את הקליפ,הוא יידע על מה אני מדבר. כדי לפרט(למי שלא יודע),הקליפ הוא כאילו גרסת טראנס ל-Confortably numb,שבו שרים שתי נשים עם קול מגעיל. מה שרציתי להגיד,שזה פשוט בושה וחרפה להרוס שיר כזה יפה ולעשות אותו לטראנס מגעיל...(בטח בפעם הבאה ימציאו טראנס ל-Stairway,למה לא...)

edlessme

New member
א) אל תזלזל בטראנסים

ב) זה שני בנים עם קול גבוה (ראה ערך: ביג'יז...) ג) כן, זה איום ונורא... וגם... זה קליפ איום ונורא בפני עצמו

FadedV

New member
אני לא מזלזל בטרנסים

למעשה,אין לי בעיה איתם,כל עוד הם לא מנסים להרוס שירים של להקות שבכלל לא מתקרבות למשמעות של הטרנסים.

אני מכירה את השיר

למיטב הבנתי זה לא "טראנסים", אלא רטרו-דיסקו. היינו, זה נסיון לשחזר את הצליל של ז'אנר הדיסקו משנות השבעים. זהו ההקשר התרבותי בו פועלת הלהקה, לפי מה שעולה מהראיונות עמם. וכן, כמדומני שיש שם בחורה, בנוסף לבנים. הלהקה לא מנסה "להרוס" את השיר; עפ"י גישתם, זוהי מחווה לפלויד, אותם הם אוהדים. אני מאמינה להם. אמנם, תפישתם המוסיקלית אינה כוס התה שלי, אבל מבחינה אמנותית, זה "בריא" שאמנים מנסים לפרש שירים - גם שירים "קלאסיים" - בצורה ייחודית ואישית.

בינג

New member
מי לא מזלזל בטראנסים../images/Emo35.gif

GingerBread Man

New member
אני

ואני גם לא רואה סיבה. אומנות זו אומנות גם אם הכלים שהשתמשו כדי להכין אותה לא מוצאים חן בעיניכם.

holo

New member
לא מדויק

זה כן חשוב איך עושים את המוזיקה וזה משנה את ההערכה שלי כלפי הטראנסים. אם טראנסים עושים דרך מחשב, ועוד שכל ילד יכול להמציא איזה חירטוט או משהו אז זה די משנה. וגם טראנסים קצת דופקים את הראש.

GingerBread Man

New member
איך בדיוק טראנסים דופקים את הראש?

כל ילד יכול גם לחרטט משהו על הפסנתר, השאלה איך זה ישמע. לאוזן מנוסה יהיה הבדל גדול.

holo

New member
טראנסים שאני שומע

בשביל לשמוע ולהקשיב לא ממש נעימים..

אני

ולמען האמת, זה לא ממש בריא לזלזל באמנות של אפחד, אפשר לבקר אותה, ולא להינות ממנה, אבל זילזול מוחלט הוא סתם ילדותי. ומעבר לכן, אני מצאתי את גרסת הדיסקו הזו די משעשעת, ובכלל, מבחינתי שאנשים "יתעללו" בכמה שיותר שירים "קלאסים", מזו ההתחסדות הזו? אפשר לחשוב שזה מפריע למשהו לשמוע את המקור.

בינג

New member
חחחחחח....אכלתי פה ייבושים

ויש לי גם סיבה,אני מתאמן במכון כמעט שנתיים: הדבר היחיד שמשמיעים שם זה טרנסים...בסדר, הבעיה שזה אותם 5 טרנסים כל אימון במשך שנה+ !!!! וזה למה טרנסים יצא לי מהתחת (לא שאהבתי לשמוע את זה לפני זה)...

brotos

New member
אני בהחלט מזלזל!

טראנס, מעצם הגדרת הז'אנר, הוא מוזיקה ממוסחרת, קליטה, מטופשת ומיועדת לערסים עם מוח של ארמדיל על הרואין. לא במקרה קהל היעד של המוזיקה הזאת הוא, איך נאמר בעדינות, מאותגר אינטילגטית. צריך להפריד ביו טראנס ובין מוזיקה אלקטרונית כללית- שיכולה להיות בהחלט טובה- ראו dark side of the moon.

noosh

New member
נצלו"ש קטנטן

עוד מחווה קטנטנה, ופחות מזעזעת (כן, שמעתי את השיר הנ"ל, הוא מזעזע ביותר :S פשוט התחלתי לצחוק מרוב הלם) הממ, נכנסתי לי לתומי לאתר של ג'יי קיי רולינג (נו, מה, אני חייבת לדעת מתי יוצא הספר השישי.. לא שזה כתוב שם
) והיא כתבה שם כך: Somebody from Warner Bros. offered me one of the giant, blow-up Aunt Marges that they'd tied around the front of the cinema, but I thought it would have been more fun to untie them and let them drift over the country for the next couple of days. Pink Floyd did it with the with that giant, inflatable pig .. but most of the people reading this will be too young to know what on earth I'm talking about הממ טוב, אותי זה שעשע.. פינק פלויד שחררו את החזיר הענק? :S חשבתי שהם סתם תלו אותו שם באוויר...

למעלה