וואי:))))))))))))))))))))))))))))))

וואי:))))))))))))))))))))))))))))))

שלום שלום לכולם בעבר.. רציתי לפתוח גם אני את הפורום:) אבל חששתי שלא יהיה לי די זמן להשקיע בו כמו שצריך ..אז אני ממש ממש מאושרת לראות שיש מי שעושה זאת במקומי!!!:) בכל מקרה למרות שאני לא מכירה את הנפשות הפועלות אני מקווה שיש פה מספיק אנשים שאוהבים את הזמרת הזאת שהיא הכי ענקית שיש!! הכי! בטוחה שזה יהפוך לפורום העיקרי מבחינתי:) נעים מאוד:)

גם אני חדש!!!!

אני בדיוק השבוע חשבתי לבקש לפתוח פורום לאנוק המדהימה!!!!!! אז מזל טוב על הפורום ואני מבטיח לכם שאותי תראו פה עוד הרבה!!! דני!!!!!

Ne§t£A Gi®L

New member
ברוך הבא!:)../images/Emo108.gif

ספר קצת על עצמך...בן כמה אתה? איך קוראים לך? מס' ת.ז, כרטיס אשראי, ואפילו זוג כרטיסי טיסה להולנד+כניסה להופעה, אם אפשר. אבל לא חובה
לא, סתם. ברוך הבא!!

j u n k

New member
ווואאאאאאאאאאאאאאאאאאו../images/Emo70.gif

חלום של מקום
אנוק- אני חייבת להודות שזה מוזר שיש לה כ"כ הרבה מעריצים בארץ- כי בעולם היא לא משהו מוכרת. קיצר מזל"ט על הפורום וסחטיקה!

גם נופר פה???? יש לנו ממש ייצוג של

פורום אלאניס מוריסט!!!! אז אני דן בן 16 אוהב את אנוק בסביבות 5 שנים (הכרתי אותה בערך מתי שהכרתי את אלאניס מוריסט) אני ממש אוהב את מה שאנוק עושה ומחפש כבר שנים הופעה חיה שלמה של אנוק יש אם יש למישהו...מסר!!!

Ne§t£A Gi®L

New member
אלאניס אחלה זמרת!!../images/Emo108.gif

הייתי בפורום לכמה ימים, פעם...ממש מזמן. ובקשר להופעות חיות...זה לא ממש חוקי, אתה יודע

Ne§t£A Gi®L

New member
ברוכה הבאה!(:)../images/Emo108.gif

שמחה לראות אנשים... באמת מוזר לי שיש לה די הרבה מעריצים בארץ-אבל...מי אני שאתנגד
בתכ'לס, היא באמת אחלה זמרת...אופפ, שתגיע כבר ארצה!

j u n k

New member
כן...בהחלט ייצוג מרשים../images/Emo70.gif

אנוק פשוט מלכה together alone דיסק פשוט מצויין כי יש בו מקצבים מדהימים שמשולבים עם רוק (ג'אז ובלוז) מה שהיה סגנון ממש חדש לי אישית.. אני מכירה אותה כבר די הרבה זמן מ-96 אני חושבת.. :)

אממממ בגלל זה אמרתי...

מסר!! כלומר תשלחו לי מסר אם יש לכם הופעה של אנוק~~~ והתמונות מכול מיני אתרים

Ne§t£A Gi®L

New member
חבל"ז, מה אני מארגנת לכם..../images/Emo8.gif../images/Emo108.gif

לא, סתם. אני יושבת כבר 3 לילות [עד 5 בד"כ] וחוקרת אתרים, מעלה לגלריות...יש לי עכשיו בערך 150 [אולי יותר:)] תמונות..ואני לא מתכוונת להעלות הכל...
אבל זה בהדרגה. בכל אופן, יש לי תמונות ממש נדירות מההריון וכאלה:) אלה יעלו, אל תדאגו...

למעלה