וואי הקליפ החדש של דודו ליגת אלופות... אהבתי לאללה כפרע עליו איזה יפה הוא...
ש שלקוששש New member 23/5/06 #1 וואי הקליפ החדש של דודו ליגת אלופות... אהבתי לאללה כפרע עליו איזה יפה הוא...
ה הציורים של יובל New member 23/5/06 #2 ../images/Emo45.gifאכן, (כ)פרה עליו../images/Emo80.gif וכן, אחלה קליפ
R RTur New member 24/5/06 #4 גם אני ראיתי אותו היום סוף סוף!!! ממש אהבתי.. קלים מאגניב.. אהבתי את הקטע שהוא משחק עם המיקרופון מול המצלמה חח גדול!!! ממש מאגניב! והשיר כמובן מצויין..
גם אני ראיתי אותו היום סוף סוף!!! ממש אהבתי.. קלים מאגניב.. אהבתי את הקטע שהוא משחק עם המיקרופון מול המצלמה חח גדול!!! ממש מאגניב! והשיר כמובן מצויין..
ה הציורים של יובל New member 25/5/06 #5 ../images/Emo6.gifכמעט בכל קליפ יש את הקטע הזה עם הפוזות למצלמה
O Or f New member 25/5/06 #6 רק אני.. רק אני יושב מול 24 ופשוט אף פעם לא יוצא לראות את הקליפ.. לפחות אני רואה אותו בynet ..
ה הציורים של יובל New member 25/5/06 #7 להפתעתי הרבה, הם מראים אותו הרבה../images/Emo12.gif יצא לי לראות אותו כבר 4 (!!!) פעמים.
ה הציורים של יובל New member 26/5/06 #9 כן, חורשים עליו../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo171.gif