וואלה, איזה בנות קשות יש בפורום

עציון

New member
וואלה, איזה בנות קשות יש בפורום

הזה. הצתה מאוחרת. גלישה בפורומים אחרים יבשים במקום להיות פה באקשן. O.K. עקב היותי רך רוח ונפש ואני לא מסוגל לעמוד בדמעות, נעניתי לההפצרות, תחינות, בכיות והתחנפויות ואני מעלה את מספר המשתתפים ל-20!!!! וזהו. די. יש גבול. להלן המצטרפות: 1. פנינה ושלושת.. 2. עדוש. 3. אשליה. 4. JIF התנאי להצטרפות: תרומת 8 שח לארגון כלשהו. אי העברת התרומה תהווה בעיטה באימון שאני נותן לכולם. ברור, שתוספת ה-4 המופלאות הנ"ל גורם לירידת הסכום שיחולק לכם בבא העת. ובנוסף: מאחר ו-20 משתתפים הכניסו לקופה X8=160 שח הרי מחר אקנה כרטיס נוסף שיעלה את הסיכוי אבל לא את סכום החלוקה, כמובן.(ה-40 שח הנוספות יועברו על ידי לעמותת ,ילדים שלנו" ליד ביה,ח שניידר בפ"ת.) הרעב או מחר תתפרסם הרשימה הסופית ואבקש מפנינה להעמידה בשער הפורום....

עציון

New member
רשימת המשתתפים בהגרלת הללויה

ב-26.12.02 תתקיים הגרלת הללויה ע"ס 50 מליון ש"ח. להלן רשימת המשתתפים בהגרלה במשותף עם שני כרטיסים שנרכשו בתמורה של 8 שח כל אחד שיועברו כתרומה לכל ארגון וולנטרי זה או אחר. ואלו שמות המשתתפים: אשליה, ג´יפ, עדוש., פנינה,אור, סיגליא, ממוש, מנופ, ענת12, ריפלקטור, גנובה, עדי4, אמא של מוריה, אמא של צליל ואופק, נוי3, אומיזו, מגי, חמותך, בולי27, עציון. ס"ה: 20 יפיופים. נא לקרא התדריכים שניכתבו אמש. להקפיד על הופעה. ו...לא יצורפו נוספים(אלא אם כן ישחדו אותי!!!) בהצלחה, עציון.

ashlaya

New member
תרומתי היא ל

פיתחון לב ועכשיו....שלא אפסיד עוד פרטים אני מרשה לעצמי לקרא את שאר התנאים

הגנובה

New member
לבקשת עציון יקירי...

הסכום שיחולק בינינו יהיה 2,500,000 ש"ח כ"א

עדי 4

New member
עציון אתה רחום...

ומה המספר הנוסף? נקבל אותו במסר? שיהיה לנו בהצלחה, יש לי תוכניות על הכסף.

אורא

New member
בוקר טוב לכולן + עציון ../images/Emo182.gif

יש לי כמה דקות לפני ישיבת הנהלה בעבודה אז אני אעשה את זה זריז... תרמתי 20 ש"ח בגין הכרטיס של ההגרלה, לארגון פתחון לב שפתחו בחברתנו קופה עבורו אתמול... כמו כן תרמתי פעמיים חי שקלים 36 ש"ח לאגודה למלחמה בסרטן. ואני מוכנה לתרום עוד בגין הכטיס הנוסף.... שיהיה לכולנו בהצלחה שנית

ashlaya

New member
ואם כבר תרומות...

היום בעבודה תרמתי ל"לב אוהב" יש מסיבה ענקית בגעש ברור שלא נלך - כי אם תינוק ממש זה לא בראש שלנו אבל...קניתי כרטיסים לצורך התרומה 100 ש"ח כרטיס מישהו מכיר את האגודה הזאת???

למעלה