וואלה אנשים אתם מתים

BiRd Of PrEy

New member
וואלה אנשים אתם מתים../images/Emo70.gif

הפורום מת לגמרי
טוב נעשה כזה דבר.. לטובת החיית הפורום.. ענו על השאלות הבאות:(
) בני כמה אתם? מה אתם מעשנים? מאיזה גיל? and my answers: בת 14 מעשנת רק נרגילה ומגיל כמעט 13..

sgold666

New member
אוקיי

15 נרגילה לא זוכר כמה זמן את השאכטה הראשונה לקחתי ביסודי הלכתי לעשן

gilsasson

New member
תשובות

גיל ששון אני בן 23 מעשן נרגילות מגיל 16. סה"כ 7 שנים. לפני חודש וחצי הפסקתי לעשן.

gilsasson

New member
רק מנרגילות.

מעולם לא עישנתי משהו אחר. למה הפסקתי? זה נמאס, לא בריא, הוצאות כלכליות, התחלתי להתעסק בשעות הפנאי בדברים שיותר מעניינים אותי, יותר ספורט. כמו ששגיא אמר, אולי בעתיד אני אחזור לעשן... אבל אני כבר אומר שגם שאני אחזור זה לא יהיה בתדירות כל כך גבוהה כמו שעישנתי פעם. וכמו שמשהו באבוללה אמר: "האימפריה הששונית היתה בשיאה, אירגוני זולות מהגדולים בארץ, ניהול חנות נרגילות האיכותית והיחידה ברשת הישראלית, תור שולט וקבוע, כתבות גם במדורים אחרים, יפו היתה רוכשת כבוד לאיש, כשאמרו נרגילה אמרו גיל ששון. ואז ביום אחד התמוטטה האימפריה הששונית במכה אחת!"

sgold666

New member
נכון לעכשיו הנרגילה לא מפריעה

לי בספורט אבל אם נמאס באמת שחבל לעשן סתם ובקשר לענייין הכלכלי אני לא זוכר מתי הייתה הפעם האחרונה שהוצאתי כסף על טבק, נרגילה או גחלים אני פשוט מקבל הרבה

gilsasson

New member
כי אתה חי על חשבון אבא ואמא

נראה אותך לא עובד ומממן לעצמך את כל זה...

sgold666

New member
לא לא לא הבנת את הכוונה

שאמרתי שאני לא מוציא כסף התכוונתי לכסף של ההורים את הנרגילות שיש לי קיבלתי כנ"ל הטבקים והגחלים שאני משתמש עכשיו

D a r k m a n72

New member
גמאני הפסקתי..

או יותר נכון עושה עכשיו הפסקה כי אני חולה בדלקת ריאות ויש לי גם קוצר נשימה.. בכל מקרה כשארגיש טוב אני חושב לעשן אולי פעם בשבוע וגם זה הרבה.. איפשהו אני בטוח שזה מזיק לבריאות.

קליפס

New member
אני חולה...

ויש לי שריטה פנימית בגרון (אחותי אמרה שיש לי שריטה פנימית במקום אחר אבל אני התעלמתי...) וזה אדום וכואב אז אני לא יכולה לעשן כי או שזה שורף לי או שאני לא מרגישה את הטעם וזה מיותר.

lizard

New member
נראה לי שאנחנו פה מעודדים אנשים

להפסיק לעשן במקום לעשן. טוב נו, גם זה משהו

lizard

New member
הוא לא מת! הוא נח ../images/Emo6.gif

אני בן 27. מעשן כבר 4 שנים בערך. נרגילות וסיגריות.

gilsasson

New member
זה מזכיר לי שיר מה שאמרת עכשיו.

זה הולך ככה: הוא לא מת, הוא רק נח! וברגע שימצא תרופה שתצמיח לו יד, אנחנו ניקח אותו והוא יהיה מה זה מעוצבן עלינו... מכיר?

קליפס

New member
טרומפלדור לא מת (=

זה של גיל קופטש... אבל זה גירסה עברית למשהו אחר שאני לא מכירה, מאיזה מופע סטנדאפ שאמור להיות משהו ענק.

gilsasson

New member
גיל קופטש - אניט מניאק

אם את אומרת שיש עוד גרסה אז אני מחכה שתזכרי בו ואני אוריד את זה. זה שיר חזק.

למעלה