וואלה אתם קהילה אמיתית...

avilevy100

New member
וואלה אתם קהילה אמיתית...

לפי ההודעות והנשיקות וההוויה נראה לי כמישהו מהצד שאתם קהילה אמיתית. בקיצור דכילק תתייחסו גם לחדשים...תנו לעלות ליגה. אני רוכב שטח (שוקל לרכב כביש) באיזור הרצליה המעוניין לעלות ליגה ולרכב באופן קבוע פעמיים שלוש לפחות בשבוע ומחפש פרטנר/ית לרכיבה. מה אתם אומרים יש סיכוי או שצריך בגילי לעבור טבילת טירונות בקהילה?

ברוך הבא לפורום ולקהילה ../images/Emo13.gif

אין לי תשובה בשבילך, אבל לא רציתי שתרגיש בודד...

schwinnie

New member
טבילת טירונות

אז המיטבל הוא כזה: 1 דלי דיגריזר 1/2 מיכל ג´יפה 5 כפות וקס 3 שפופרות גריז מיכל וחצי שמן יבש 2 מיכלי שמן "רטוב" 2 כוסות משקה איזוטוני טבול בנוכחות 2 עדים+תצלומים להוכחה ואתה בפנים. ועכשיו ברצינות - פרסם ללא לאות על מועדים בהם אתה רוצה את הפרטנר/ית לצידך ברכיבות + אזורים מועדפים ועקוב אחרי התארגנויות והזמנות של אחרים. תוצאות מובטחות (ואם לא - תמיד תוכל לרכוב לבד, או לנסוע עד אלי לזכרון יעקב, או לאיילה בראש העין ולהצטרף למשמרת של המשא"ז הרכוב)

hindeer

New member
יאיר...אתה לא חוסך אף מילה

בקשר למשא"ז...איך עבר עליכם השבוע שעבר הגשום??? רוב המשמרות שלנו בוטלו בגלל הגשם וביום חמישי יצאנו שניים כי פשוט כאב הלב לראות את האפודים מתייבשים על הקולב....(או שאולי חלמתי למצוא את גנב הרדיודיסק שלי מהלילה שלפני) רכבנו בשטח וחזרתי עם 8 קילו בוץ בנעליים, גלגלים (למה ב 12:00 בלילה ביער מי רואה איפה שלולית ואיפה לא???) וגם השבוע לא משהו...גשם גשם...

schwinnie

New member
עסק יקר לגור בראש העין...

גם אנחנו ביטלנו משמרות. היו נסיונות לצאת ברכב, אבל בעיקרון אני בעד לבטל ולראות אם האנשים יוכלו לדחוף עוד משמרת בהמשך החודש. ממילא האזורים המאובטחים שלנו כגון המדרחוב די שוממים בגשם ובמיוחד באמצע השבוע. חוצמזה רכבתי לבד (+הסתפחויות זמניות לכל מיני רוכבים שפגשתי) ביום ו' במסלול של שמורת זכרון,פארק אלונה והר חורשן והיה מ-ד-ה-י-ם (גם הבוץ היה נסבל). השיא היה שרכבתי באחת העליות של פארק אלונה מאחורי ג'יפים שכל הזמן השגתי וזה נתן לי הערכה מחודשת על יתרונות אופני ההרים.

למעלה