וואלה, הגזמתם!

וואלה, הגזמתם!

יש בדיוק אותו פורום בתפוז- פורום "נוער לקויי שמיעה". אני לא מבינה את ההגיון שבלפתוח עוד פורום בדיוק אותו הדבר רק עם שם יותר מפורט (לקויי שמיעה= חירשים וכבדי שמיעה). מישהו מוכן להסביר לי את ההגיון שבדבר?

אולי?..

כנראה בגלל שקיים הפיצול של נוער ולא נוער לקויי שמיעה בין הפורומים. לדעתי, זה בזבוז של מקום :)- במקום לפצל שני פורומים שדוגלים באותו נושא אפשר לאחד אותם. לא חושבים ככה?

טל-יה

New member
אז בואי אסביר לך

אין פה פיצול ההבדל הוא ששם קוראים לזה נוער לקוי שמיעה וכאן זה פורום למבוגרים פשוט יותר נוח לכתוב בתפוז והוא יותר נגיש. אין פה שום פיצול שם יש סגנון כתיבה שמתאים לנוער וכאן לבוגרים יותר. ומזמן היה צריך להיפתח פורום בתפוז. רק מה מנהל הפורום צריך להשתפשף קצת יותר ולהתנסח בצורה יותר ברורה בכתיבת הודעות לפעמים הוא לא בהיר ומובן בהודעות. ולוותר על הודעות שלא קשורות לפורום כמו גנבו לי מה גנבו לי זה לא פורום חפש את היום של אתמול או מה אבד לי וזה לא פורום טיפול קליני על כורסת הפסיכולוג !!! צנזר הודעות שלא קשורות. חבל"ז ובתור מנהל הייתי מצפה ממך לצנזר קשקשת ופטפטת מיותרת בפורום ולא לעודד אותם בתגובה ישירה על הקשקשת הזאת בשביל זה יש מסרים למעלה ועוד דבר בתור מנהל כמו כל המנהלים קצת רקע קצר על עצמך!

יש לך יותר מדי דרישות, גברת.

אם לדעתך היה צריך להפתח פורום כמו זה, למה לא יזמת זאת בעצמך? מה פתאום יש לך כל כך הרבה דרישות וטענות על המנהל של הפורום, הוא חדש בעניין ואולי הוא לא מושלם כמוך?!

DannyK אל תעשה

מה שהיא "דורשת". התחרפנה. מה אתה צריך להציג בפניה "המלצות". המשך בשקט לנהל את הפורום, כפי שכתבה טרופיקל ווטרפול.

Dannyk

New member
כמה דברים..

1) אני באמת חדש עם ניהול הפורום והכל חדש לי 2) במדריך הפורום נאמר לי שאסור לי למחוק (הודעות ) רק הודעות מעליבות או יורדות על משתמש או הודעות שנכתבו עיי שמות אחרים. 3) אסור לפרסם כאן פרסומות כגון לחברות וכל מיני שטויות לפרסומות 4) אם היתי מתנהג כ"מחורפן" מזמן כולם היו על חסימה....
5)זוהי מדינה דמוקרטית ו פורום דמוקרטי כל אחד יכול להתבטא כפי שהוא רוצה 6)טל-יה... אני מבין את הביקורת שלך במשך הזמן אני אשתפר ואהפך ליותר טוב ויותר מקצועי המשיכי כך טליה אני שמח לשמוע בעיקר ממך ביקורת
7) ואוקסי תודה על התמיכה.

טל-יה

New member
או זאת תגובה לעניין

ולשני הכותבים התוססים אני לא חייבת הסברים. בתור מנהל חדש מותר להעיר לו הערות. רוב הפניה היתה אליו והוא רשאי לענות לי והוא ענה לי מצויין. וכמו שהוא כתב זה בין היתר פורום דמוקרטי ומאפשר לי להתבטא כראות עיניי ואיך שאני רואה את התמונה.

Dannyk

New member
בקשר ל מס 1

שנכתבו עיי שמות אחרים התכוונתי להתחזות

האם

אתה רוצה להפוך לבובה על חוטים? רק תגיד
ולא אתה התחרפנת, אלא היא. היתה עוד אחת שהתחרפנה כשרצתה לתת לי זיכוי על מוצר בלתי תקין במקום להחזיר את הכסף. כנראה חשבה שאינני מבין. אינני צריך לומר מה היה הסוף עימה.

והיא עוד ממשיכה לשאול

מה היא רוצה ממך בכלל. לא אתה התחרפנת, אלא היא. היתה עוד אחת שהתחרפנה כשרצתה לתת לי זיכוי על מוצר בלתי תקין במקום להחזיר את הכסף. היתה בטוחה שאינני מבין, ולא ויתרה. בסוף חוייבה להחזיר גם עבור המוצר ועוד פי שלוש מהמוצר D-: השאלה היא אם אתה רוצה להיות בובה על חוטים. רק תגיד

Dannyk

New member
תשובה ל tropical waterfall

גם אני חשבתי כמוך אז יש לי שאלה אליך יש כאן בתפוז פורום שמיועד למבוגרים לא הפורום שלי אני מדבר על פורום אחר ויש פורום של ילדים אז האם היית מסכים שמבוגרים וילדים יתערבבו וישוחחו אחד עם השני ? זה כמו למשל לקחת כיתה "יב" ולשים אותם עם כיתה "א" האם זה הגיוני? לפיכך אין קשר בין הפורום הזה לפורום של "נוער לקויי שמיעה"

למעלה