וואלה הפרסים האלה קמסנים גם במילים

meggie

New member
וואלה הפרסים האלה קמסנים גם במילים ../images/Emo6.gif

פרויז1

New member
../images/Emo124.gifמג-גגגגגגייייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo141.gif

אייכי? הופעת כבמטה קסם
שילת שאלה איפה את. יודעת מה שגיליתי לה?

meggie

New member
הנני כאן ../images/Emo79.gif

עכשיו אני במתח ... מה כבר גילית לה [שהיא לא יודעת]

פרויז1

New member
שוב הופיעה !

לא ! לא! לא סיפרתי לה כלום.
היא לא יודעת שאת באה, משאירה אליבי בפומבי שהיית פה, נעלמת לכמה שעות, שוחקת, מרביצה פוצעת את ברכה באמצעות סולטנה ושוב מראה עצמך בפומבי כאילו כל הזמן הית פה ושלכאורה אין לך שום נגיעה בשום דבר.
אילבי היה פה. לאן שלחת אותו? משימה?

פרויז1

New member
פסי ! אני מבקש../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif

הקמסנות היא נכס צאן ברזל של העם הפרסי היושב בציון. כדי שאני לא יסתבך עם התאחדות עולי פרס ומדי, מהודו ועד כושכוש, ולא יגידו למה לא שמרתי על נכסי העדה אני נאלץ לנעיר לך על נסיון סחיבת ערכים עדתיים.
. ראה זאת כאזהרה! ברור?

IBP1

New member
טרם פגשת סקוטי אני רואה.....

אלה קמצנים בני קמצנים....לפרסים יש חברים לסקוטי אין מהטעם שהם עוד עלולים לבקש ממנו משהו ואף פעם לא נותנים כי הם סקוטים.

פרויז1

New member
../images/Emo13.gifבוקר טוב איציק !

עכשיו על בליינד סיבכת אותי עם התאחדות עולי פרס בישראל. אתה לא היית חייב להגיד את זה בפורום הפרסיייםם!!!
כי הקמצנות, היא נכס לאומי של העדה הפרסיייתת!!! יא אללה, איך שסיבכת אותי..

איזה שטויות , ואיזה סטיגמה מכוערת ולא נכונה

אני לא מכיר אנשים יותר קמצנים מ-תימנים + סקוטים אלה כל היום רק הכסף בראש שלהם

שילת של

New member
פסיפלורה כמה שאתה צודק../images/Emo6.gif

אבל תמיד תמיד ישנם יוצאי דופן. שהם נדיבים, אפילו באופן פזרני. ובכלל קמסנים יש בכל עדה ועדה. לרוב, לקמצנים אין כסף אז למה שייחשבו גם קמצנים וגם עניים. הופכים לנדיבים ברוחם ובמילים וכידוע שנדיבות שכזו לא עולה כסף
אך נותנת תווית של ברון לפחות.

צודקת

התימנים עברו כאן שואה במדינה , וזאת אחת הסיבות שהם כניראה קמצנים היום

שילת של

New member
אכן, היחס אליהם היה מחפיר

והשואה שלהם הפרטית היא כנראה הקשה להם מכל. רק מלשמוע את הכאב על אובדן ילדיהם, בא לי לבכות.

פרויז1

New member
נא לא להיסחף לאט כזה, אלא מהר יותר וחזק ../images/Emo6.gif

בשביל שלא אסתבך עם כל העדה הפרסית - הבעלים הידועים בציבור של ערך הקמצנות, ושלא יאשימו אותי בויתור על ערכי הלאום של עדת הפרסי מידוני : הריני מצהיר : הפרסים הכי קמצנים הפרסיוֹת
לא
ומה הקשר בין אימוץ בששון של ילדי תימנים בתחילת התקומה (יש "ברצון" ויש "בששון"
) לבין שואה? נאאא להית-נה-הג ב-הת-תאם
אגב : העברת ילדים מחזקת הורים ביולוגיים לחזקה זמנית של המדינה לצורך מסירת החוסים לאומנה או להורים המאמצים - היא תמיד שלא ברצון ההורים הביולוגיים. כדי להגן על הילד, לעתים אף מסתייעים בנוכחות של שוטר בעת שהעובדות הסוציאליות לוקחות את הילד שבסיכון.

האמת היא ש-חלק מן הילדים גדלו אצל אשכנזים

חלק מן הילדים גדלו אצל משפחות אשכנזיות , וחלק מתו בבתי חולים . בכל אופן , הממשלות הראשונות שהיו כאן בשנות ה-50' + שנות ה-60' היו דומות מאוד ל- רוסיה הקומוניסטית . וככה הם גם העלימו אנשים שלא מצאו חן בעיניהם . היה מיקרה מזעזע בשנות ה-60' ש-רק עכשיו היתפרסם - על קצין בדרגת רב-סרן שהיה בחיל הים . ש-צה"ל רצחו אותו וזרק את גופתו ל-ים התיכון .

IBP1

New member
ישנם מקרים קשים של משפטי שדה שערכו

לאנשים נאמנים בשרותי הריגול שלנו ע"י חבריהם לצוות על דברים יותר פעוטים ואנשי בן גוריון למשל שעקבו וריגלו אחר אנשי אופוזיציה וכדומה..... בכלל בעיניי הסיפור עם גניבת ילדי תימן הוא אות קין למדינה שבדרך. בעניין אותו קצין ימי אגב אני חושב שיש להעמיד את הרוצחים לדין אפילו היום!!!!

למעלה