וואלה יש גם פורום רחובות

GeForce 5

New member
וואלה יש גם פורום רחובות ../images/Emo26.gif

נחמד לדעת, במקרה חיפשתי פורום רכב ב"ר" ונפלתי כאן... קראתי כמה מההודעות בעמודים האחרונים ורציתי לדעת אם מישהו כבר ערך רשימה של האנשים המוזרים והמיוחדים ברחובות? כן, אלו שפוגשים בשעה 2 בלילה הולכים בכבישים, או מידי פעם כשעוצרים לקנות בורקס בסמי... אני אתחיל עם כמה שאני זוכר במעורפל, כיוון שמשום מה רובם נעלמו כלא היו: 1. היחיד שאני עדיין רואה, עם האופניים הממונעים ושני כלבי רועים קשורים, נמצא הרבה בפיצוציה ליד בנק דיסקונט. 2. האיש הירוק שלימים הפך לאיש הורוד, איפה הוא לעזאזל? 3. "המהנדס" שגם נעלם, היה מסתובב בהרצל וממלמל משפטים כמו "את הרמזור הזה היו צריכים לשים שם", "למה בנו את הבית הזה כאן" וכו'. 4. האיש האגדי עם האופניים (שלום כמדומני), לדעתי יכול להיכנס לספר השיאים של גינס עם האופניים שלו, מה אין לו שם? אז אם מישהו זוכר עוד, או פרטים נוספים על אלו... אחלה פורום!

GeForce 5

New member
וכמובן איך שחכתי...../images/Emo26.gif

"מאשה" או "מה-השעה?" למי שמכיר, האשה האגדית...

Black Hawk

New member
אני רואה את שולם כל יום חמישי...

אני מתנדב במשא"ז ויש לי פעולה ימי חמישי, והוא תמיד מגיע לבסיס שלנו- אם כי אין לי מושג מה הוא עושה שם כי ממילא לא מוציאים אותו לפעילות!

יוֹאב

New member
מה הבעיה של הבחור עם הכלבים?

לפי מה שזה נראה, אין לו כל כך צלעות.... זה יכול להיות
ועל המהנדס לא שמעתי.. אני כנראה לוקה בחסר...

Big 7

New member
ומה עם טוטו-מאן?

כל הזמן בדרך לבית ספר אני רואה אותו הוא עושה לי זהו הטוטו הזה זה זה איש חולה אבלח אפשר להבין אותו.

niminet

New member
הוא באמת חולה

הוא שאל שלושה ילדים מהכיתה שלי (כולל אותי) אם הם רוצים...נו אתם יודעים מה...איתו. אחד דפק לו מכות.

Big 7

New member
אלוהים....

אז הוא גם משוגע?גם הומלס וגם פדופיל?....לישרוף אותו...

dominogrose

New member
לא יכול להיות שאתם לא מכירים את....

אמנון!!!! "השומר מס' 1" בטוח שאתם מכירים אותו
הוא איש הקניון. כל מי שהיה בקניון מכיר אותו. מכירים
מכירים

יוֹאב

New member
בטח...אמנון....

הוא עובד בקרפ הצרפתי בקניון,לא
הוא היה גם במכבי-אש פעם...
איש משעשע משהו...

dominogrose

New member
בעיקרון הוא עובד כמעט בכל מקום

בקניון...
הוא היה בשווונג (שכיום נקרא "קליק") והיה שומר בקניון ועבר בתחנת המשטרה בקניון.... אגב , אני עבדתי בשווונג לפני שהתגייסתי.

יוֹאב

New member
בשוווונג?

מי היה הבוס שלך? חגי? עדי? ועבדו איתך אולי שתי בנות יפהפיות בשם הדר וברקת? או שזו לא הייתה התקופה שלך?

dominogrose

New member
ייייהההההההההההה../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

כככןןן , אני מכירה אותם!!!!!!!!!!! עבדתי בשווונג במשך שנתיים. היו לי הרבה מנהלים...: חגי , בני , ברק , משה וזהו אני חושבת.... אחותי הגדולה גם עבדה שם והיא הייתה בתקופה של עדי!

יוֹאב

New member
לא הבנתי את מי את מכירה?

את הדר וברקת את מכירה? או רק את הבוסים? לגבי עדי, יש לי סיפור מעניין... הוא היה לפני כן נהג מונית, ולילה אחד הוא עבר ליידי והייתי עם חבר שלי. עדי צפר לנו כי הוא חשב אולי אנחנו צריכים מונית. חבר שלי, היה די טמבל, וצעק עליו "מה אתה מצפצף?" עדי מיד יצא מהמונית והתנפל על חבר שלי באגרופים ובעיטות, וחבר שלי, לא היה הכי פראייר, והחזיר, ועדי יצא משם עם שברים בצלעות ואשפוז בקפלן. הוא עוד הצליח לקרוא לנהג מונית אחר שיבוא לעזור לו, אז חבר שלי,אלון, הרים קרש כדי להתגונן ואז בדיוק הגיעה המשטרה... תפסה אותו עם קרש ביד, כשנהג המונית בקושי נושם. אותי הזמינו להעיד 3 ימים לאחר מכן, ופתאום אמרו לי שאני תחת אזהרה, ורצו לקחת ממני תביעות אצבעות. כמובן שסירבתי אז שחררו אותי ואמרו לי שאם למחרת בבוקר עד 9 אני לא מגיע לתת תביעות אצבעות, הם שולחים אליי הביתה ניידת. נראה לכם שהגעתי

dominogrose

New member
חחחחחחחחחחחחח... ../images/Emo8.gif ../images/Emo8.gif

איזה מסכן עדי.... חחחחחח.... ואני מכירה את ברקת
עבדתי איתה. לגבי הדר , השם מוכר... אבל אני לא זוכרת... יש עוד בנות/ים שאתה מכיר משם

למעלה