וואלה לא ידעתי שיש פורום אריאל

וואלה לא ידעתי שיש פורום אריאל ../images/Emo12.gif

כל מי שבפורום הוא מאריאל?כמה זמן קיים הפורום?האם אתם ניכנסים גם לבלוג טיוי? אני בעיקרון מפורום בלוג טיוי למבוגרים שם יש צחוקים אף אחד לא רציני וזה מה שאני אוהבת,ומה קורה פה? טוב יותר מידי שאלות...מקווה שיהיה לכם כח לענות.תודה!

הפורום לא של אבא שלך

ואכנס מתי שארצה י'חולה נפש אם ככה אתה מגיב לשאלות ששאלתי ברצינות אני מאריאל וחשבתי להצטרף לפה,אבל לאחר ההתעלמות של מנהל/ת הפורום- מטייל עם סנאים אני רואה עד כמה אתם אנשים סנובים מרימי אף ורעים. ואתה the ronch לך זדיין אתה י'דפוק.בושה שאתם מאריאל.

izikd

New member
חחחחחח מה הבעיה?

מה העצבים אחות שלו? לא נראה לי שמטייל עם סנאים חייב לענות לך. ולא - אנחנו לא סנובים.

מה הבעיה?

מן הראוי היה שמנהל הפורום ישמח להצטרפות של חבר חדש לפורום ויקבל אותו בברכת"ברוך הבא". אבל עכשיו שהצצתי בכרטיסים שלכם הבנתי את הסיבה...כולכם ילדים בני 15-16. ורון לאן לבוא לקבל ת'כאפה,לחטיבת היובל או למקיף?רק תגידי חומד אני כבר מגיעה.

izikd

New member
אוי וייס אז הוא לא אמר "ברוך הבא"

ועוד אנחנו קטנים?

THE ronch

New member
מותק, זו לא אני

אז קודם כל כדאי שתרגעי, ודבר שני- "מטייל עם סנאים" כתב את ההודעה הזו מהמשתמש שלי. אז אולי באמת עדיף לך לברוח, אם ככה מנהל הפורום מדבר אלייך...
-אל תתעסק איתי, חרא!

מכחיש כל קשר למעשה הנבזי

ומקדם את פניה של המשתמשת החדשה בברכה!
[וממליץ לשלוח לאשפוז כפוי את רון!]

כנסו קיראו ותפנימו

יש דברים בעולם ש...לא עולים אגורה אך הם שווים את כל ההון שבעולם חיוך רחב, חיבוק חזק,מילה טובה. יש דברים שלא גוזלים כמעט זמן מחייו של האדם, חיוך רחב,חיבוק חזק,מילה טובה. יש דברים שלא צריך לנסוע רחוק בשבילם, אך הם שווים כל מרחק שיש חיוך רחב חיבוק חזק ומילה חמה ומעודדת. אז אם כל כך פשוט לעשותם למה כל כך קשה לאנשים לחייך חיוך רחב לחבק חיבוק חזק ולהגיד מילה חמה?<חוץ משתשרפי> נ.ב זה לא בשבילי אני כבר לא פה רק שתלמדו להבא...

דיי נו, צאי מזה...עבר, נגמר

הנה המון חיבוקים, לכל עת וזמן... ושפע של מילים טובות- טוב. טוב. טוב. טוב. טוב. טוב. טוב. טוב. טוב. טוב. [ואת פה, אחושלוקי פה. 3 הודעות רצוף יחסית לבנאדם שכבר לא פה זה מכובד מאוד...ויש לי הרגשה שיבואו עוד. בכיף
תמיד שמחים לקבל אנשים חדשים..]

למעלה