וואלה מה קורה אתכם?

א ג ם

New member
וואלה מה קורה אתכם?

אני מחכה כמה ימים לראות אם מישהו יעלה ויכתוב בפורום ואני די מתוסכלת כשאני לא רואה הודעות חדשות, כי נורא חשוב לי לפתח את השפה והקהילה בארץ ואני רואה בפורום הזדמנות כזו. אז אני מבקשת מעצמי לכתוב יותר, ולעזור למי שמתקשה, להתחיל גם, ומבקשת ממי שקורא/ת ומתחברים למה שכתבתי, להגיב על ידי כתיבת תגובה או הודעה חדשה, תודה

א י ל ה

New member
"וואלה מה קורה אתכם?"

זו תצפית? רגש? צורך? בקשה? או כל התשובות נכונות? :) ברכות על הקמת הפורום... אנד גוּד לאק.

l שי l

New member
אה... זה לא..

זה מהסדנא לתקשורת אלימה... הכותרת... : ) ותודה על הברכות

א ג ם

New member
וואלה...

אני שמחה מאוד לקבל תגובות למסר שלי, מאותן הסיבות והצרכים שפרטתי מעלה. בעקבות התגובה הזו שמתי לב באמת שהכותרת עלולה להתפרש כהאשמה. בעצם היא מבטאת תחושה של "תקיעות" ומצוקה שלי ונראה לי שאף מבוטאת על פי המודל בהודעה עצמה, אבל הכותרת...יכולה לשנות הכול כבר בהתחלה. ממש כמו בחיים. כייף לי לקבל את התגובה משום שבעזרתה אני בודקת שוב את הניואנסים הקטנים של הדיבור מה שעונה לי על הצורך להיות מודעת למשמעויות אפשריות של דברי וכן להמשיך לפתח את מיומנויות השפה שלי. אני לא מתקנת כל משפט ומילה שלי או של אחרים כדי לשמור על הספונטניות והאותנטיות , אבל כל רגע של מודעות ושימת -לב לאופן הביטוי וההקשבה שלי מאפשר לי להתקרב לעצמי ולאחרים ולהרחיב את התקשורת והיחסים איתם בהווה ובעתיד. אז שוב תודה, ואשמח לשמוע אם עניתי על שאלותיך

למעלה