וואלה נגד מוביט!

ניוטראל

Active member
וואלה נגד מוביט!

ממליצים שלא להשתמש באפליקציה! ציטוט מהכתבה. >מוביט אם אתם משתמשים בתחבורה ציבורית אתם כנראה משתמשים במוביט, אבל אתם גם בטח כבר יודעים שהאפליקציה הזאת מדייקת כמעט אף-פעם. לא נדיר שהאפליקציה תודיע לכם שהאוטובוס מגיע עוד דקה מגיע אבל בפועל הוא האוטובוס מאחר. למרות שיש לה משתמשים רבים בעולם, גם בשנת 2017 מוביט לא הצליחה לספק עדכונים מדויקים ויוצרת בעיקר תקוות שווא שהאוטובוס שאתם צריכים באמת מגיע עוד כמה דקות ספורות. לפעמים תמצאו את עצמכם רצים לתחנה רק כדי לגלות שיש לכם לפחות עוד כמה דקות לבלות שם ולהסדיר את הנשימה. בגוגל מפות, למשל, אפשר לתכנן את המסלול שלכם, כולל זמני הגעה של אוטובוסים, או לחזור לשיטה הישנה ולשאול את האנשים שעומדים בתחנה האם הם מחכים כבר הרבה זמן. אם יש לכם מזל, בתחנה שאתם ממתינים בה יש שלט אלקטרוני שמודיע בזמן אמת לכם מתי האוטובוס הבא צפוי להגיע (אבל בדומה למוביט, גם השלטים האלה לא תמיד מדויקים). האפליקציה הושקה לפני כל כך הרבה שנים, והפכה בין רגע ללהיט, אבל ברגע שהבנו שאחוזי הדיוק שלה לא גבוהים במיוחד, הבנו שזה גם הזמן למחוק אותה. לפחות ככה אנחנו לא חווים אכזבות לעתים תכופות כל-כך.< https://tech.walla.co.il/item/3125282 אם הקישור לא לחיץ. זה עקב גלישתי כעת. באפליקציה...

בקיץ השתמשתי במפות גוגל ובמוביט במקביל

הגעתי מסקנה ש-Google Maps יודעת לבנות מסלולים טוב יותר, אבל Moovit מדייקת טיפה יותר בכל הקשור לזמני הנסיעה של התחבורה הציבורית. היה לי מקרה שבו Moovit במקום להציע לחצות את הכביש, בנתה מסלול עוקף ולא הגיוני בעליל.

BobboVilla

New member
מפתיע. לזוגתי זה דווקא עובד לא רע בכלל

ולפעמים זה מדויק על הדקה. הבעיה היותר גדולה היא שאין בארץ תחבורה ציבורית נורמלית
.
&nbsp
והנה הקישור בצורה לחיצה - https://tech.walla.co.il/item/3125282

אבי לב50

New member
מי משתמש עדיין במוביט? כבר מזמן שעברתי ל"איפה בוס".

היא טובה לדעתי לאין שיעור על מוביט.

trilliane

Well-known member
מנהל
מעולם לא השתמשתי במוביט. אני משתמשת ב"כל קו" של משרד התחבורה

יישום פשוט, נוח, קל ויעיל (ומדויק מאוד) שמתאים לצרכיי בדיוק (לפניו השתמשתי ב"תחנות" ז"ל) ולא מבקש שום הרשאות!
&nbsp
ניסיתי את "מוביט" לפני שנים, בסמרטפון הקודם, והוא לא שרד אצלי יום. ביקש הרשאות רבות, היה כבד ומסורבל... לא תודה.
&nbsp
למסלולים רגליים אני משתמשת בגוגל (תח"צ נדיר שאני צריכה, ואם כן, זו בד"כ נסיעה מיוחדת שאני מתייעצת לגביה מראש בפורום תחבורה ציבורית. הם עושים עבודה מצוינת ויודעים גם להציע פתרונות מחוץ לקופסה). לתכנון מסלולים בערים גדולות בחו"ל השתמשתי ב-Citymapper והיה מעולה.

למעלה