וואלה פורום על רחובות ניסיתי למצא אתר של עירית רחובות (יש?) ומצאתי פורום שלם...
ש שזמיף New member 3/2/03 #1 וואלה פורום על רחובות ניסיתי למצא אתר של עירית רחובות (יש?) ומצאתי פורום שלם...
Y yoavl1 New member 4/2/03 #2 דווקא לא וואלה פורום, אלא תפוז פורום.... ברוך הבא. אם תסתכל בטאגליינס למעלה, בתכלת, תראה גם קישור לאתר של עיריית רחובות. יואב
דווקא לא וואלה פורום, אלא תפוז פורום.... ברוך הבא. אם תסתכל בטאגליינס למעלה, בתכלת, תראה גם קישור לאתר של עיריית רחובות. יואב
Y yoavl1 New member 4/2/03 #3 ../images/Emo41.gifבוקר טוב רחובות ../images/Emo70.gif ../images/Emo42.gif תתעוררו חברים - יום שלישי - פעמיים כי טוב
../images/Emo41.gifבוקר טוב רחובות ../images/Emo70.gif ../images/Emo42.gif תתעוררו חברים - יום שלישי - פעמיים כי טוב
ש שזמיף New member 4/2/03 #4 שאלה ליואב תודה יואב על התשובה. יש לי שאלה רצינית - יש סיבה ששזמיף זה אוטומטית בכור? אני חושבת שלאו דוקא...
שאלה ליואב תודה יואב על התשובה. יש לי שאלה רצינית - יש סיבה ששזמיף זה אוטומטית בכור? אני חושבת שלאו דוקא...
Y yoavl1 New member 4/2/03 #5 אופס.... נו,טעויות קורות... אין לי שום דבר נגד בחורות. להיפך - אני אוהב בחורות.... ברוכה הבאה לפורום