תכל´ס, למה אנחנו מופתעים ?
אחוזי הגירושים בארץ עומדים על 30%, אחוזי הבגידות על יותר, ודי לקרוא את הכתבה במעריב סופשבוע על שגשוג הצימרים לפי שעה (day use כמו שקוראים לזה באנגלית). תפיסת מוסד הנישואים בקאנטים, וגם אנשים שכן לוקחים את העסק ברצינות לא תמיד שורדים בגלל קשיי השעה (אבטלה, אובדן של ילד, מחלה- חסרות סיבות שעושות חיים קשים ?). וכן, לפעמים גם סתם נגמרים הנישואים ורוצים משהו אחר, גם זה קורה ואפילו מותר. אז למה אנחנו מופתעים ? כי הוא שידר תדמית של איש משפחה ? ואולי הוא באמת איש משפחה, ומשהו קרה בנישואים ? ואולי הוא כלב-בן-כלב שזייף לכולם כל הזמן הזה ? כי סלבריטאים הם אנשים פחות טובים וישרים, כי להם יותר קל לבגוד ? כי חשבנו ש"יאיר לא יעשה לנו את זה" ? למה זה בכלל איכפת לנו ? כו-לו מגיש טלביזיה וכותב בעיתון (ואגב, שלא תבינו לא נכון, אני די אוהבת את הכתיבה שלו ומאוד מעריכה את המלחמה שלו למען כמה סוגיות חברתיות). כו-לו מפורסתם, כמו שציפורה זצ"ל הייתה כותבת. רצינו להאמין שהוא גדול מהחיים, גם יפה גם אופה, וגילינו שהוא בנאדם, עם מגרעות, קשיים וכשלונות. קורה. אפילו למפורסמים עם ג´ל ושרירים. אז חבל לי על הילדים, וחבל לי על רעייתו שהיא צלמת מאוד מאוד מוכשרת וכנראה גם כותבת טוב (לא קראתי אבל שמעתי ביקורות נלהבות) וחבל על עוד בית בישראל שיהיה קרוע. אבל איך לומר, לא ממש מזיז לי שזה יאיר לפיד ולא שלמה כהן. סליחה, מצטערת. [הילה, שבטח תחטוף מכל בנות הפורום על ההודעה הזו, אבל לא מצליחה להבין את מקור ההתרגשות...]