וואלה. שמעתי שהגב´ לפיד זרקה א

וואלה. שמעתי שהגב´ לפיד זרקה א

את יאיר מהבית..... תפסה אותו עם מישהי אחרת. איזה אדיוט. כבר אתה גונב, תבדוק שלא מצלמים אותך........

אמיתי מותק אמיתי. במערכות העיתונים

נופלים מהקטע. בסה"כ יאיר עשה תמיד רושם של איש משפחה למופת, בעל מדהים, אבא מטריף. מדהים כמה גברים נופלים ב"עמידתם".. כבר מזיינים אז למה כל האומה חייבת לדעת..מוש "חרם" ככה שתפסו אותו?

אתי@

New member
אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה../images/Emo5.gif

לא מתאים לתדמית שלו...............

מחברי במערכות העיתונים

אני יכולה להגיד לכם שזה ידוע מזמן, ובטח גם לאשתו

Ronnie*

New member
גם אני המומה...

דווקא ממש החזקתי ממנו בתור איש משפחה למופת... איזו אכזבה

kisses

New member
אני לא יכולה להגיד שזה מפתיע אותי

ככה זה אנשים מפורסמים.

limor 2

New member
אני ממש בשוק !

כבר נמאס מכל המפורסמים האלה שרק מדברים כמה טוב להם בזוגיות ושהם הכי הכי, ואח"כ זה מתברר ! אוווףף ! אי אפשר להאמין לאף אחד.

תכל´ס, למה אנחנו מופתעים ?

אחוזי הגירושים בארץ עומדים על 30%, אחוזי הבגידות על יותר, ודי לקרוא את הכתבה במעריב סופשבוע על שגשוג הצימרים לפי שעה (day use כמו שקוראים לזה באנגלית). תפיסת מוסד הנישואים בקאנטים, וגם אנשים שכן לוקחים את העסק ברצינות לא תמיד שורדים בגלל קשיי השעה (אבטלה, אובדן של ילד, מחלה- חסרות סיבות שעושות חיים קשים ?). וכן, לפעמים גם סתם נגמרים הנישואים ורוצים משהו אחר, גם זה קורה ואפילו מותר. אז למה אנחנו מופתעים ? כי הוא שידר תדמית של איש משפחה ? ואולי הוא באמת איש משפחה, ומשהו קרה בנישואים ? ואולי הוא כלב-בן-כלב שזייף לכולם כל הזמן הזה ? כי סלבריטאים הם אנשים פחות טובים וישרים, כי להם יותר קל לבגוד ? כי חשבנו ש"יאיר לא יעשה לנו את זה" ? למה זה בכלל איכפת לנו ? כו-לו מגיש טלביזיה וכותב בעיתון (ואגב, שלא תבינו לא נכון, אני די אוהבת את הכתיבה שלו ומאוד מעריכה את המלחמה שלו למען כמה סוגיות חברתיות). כו-לו מפורסתם, כמו שציפורה זצ"ל הייתה כותבת. רצינו להאמין שהוא גדול מהחיים, גם יפה גם אופה, וגילינו שהוא בנאדם, עם מגרעות, קשיים וכשלונות. קורה. אפילו למפורסמים עם ג´ל ושרירים. אז חבל לי על הילדים, וחבל לי על רעייתו שהיא צלמת מאוד מאוד מוכשרת וכנראה גם כותבת טוב (לא קראתי אבל שמעתי ביקורות נלהבות) וחבל על עוד בית בישראל שיהיה קרוע. אבל איך לומר, לא ממש מזיז לי שזה יאיר לפיד ולא שלמה כהן. סליחה, מצטערת. [הילה, שבטח תחטוף מכל בנות הפורום על ההודעה הזו, אבל לא מצליחה להבין את מקור ההתרגשות...]

gmgy

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

או בקיצור, כל מילה בסלע! למה שתחטפי מכל בנות הפורום, הכל נכון. אני לא חושבת שהשאר התרגשו אלא אולי הופתעו, בדיוק כמו שהיו מופתעות אם היו שומעות שהשכן שלהן, אותו הן מכירות כבר 20 שנה בוגד. כשמכירים מישהו, אפילו אם רק דרך הטלויזיה, נוצרת תדמית מסוימת. אבל זו רק תדמית... אז הילה וכל השאר, קודם כל אף אחת מאיתנו לא מכירה את הסיפור משני הצדדים (אולי הם היו בפסק זמן כמו רוס ורייצ´ל??
) ודבר שני, מ-ה א-כ-פ-ת לנו? זה עניין פרטי שלו ושל אישתו. ובנימה מלחמתית זו, אני מקווה שאף אחת מאיתנו לא תצטרך לחוות כזה דבר בחיים. אמן ואמן כן יהי רצון.

danonit

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo45.gifבדיוק!

הילה, לכל היותר תחטפי איזו תפיחה על השכם. באמת חבל על אשתו ועל הילדים ועל עוד משפחה שהלכה פקאקט. אבל חוצמזה - חבל על הדיו של הדפוס ועל הביטים של המחשב - ממש לא מזיז לי.

Ronnie*

New member
למה אנחנו מופתעים...

קודם כל, אני מזדהה עם דבריה של gmgy - באותה מידה היה מפתיע לגלות דבר כזה על סתם שכן או מכר, אם זה לא "מסתדר" עם התדמית שלו... זה לא שיש לי חיבה מיוחדת ליאיר לפיד (מלבד העובדה שאני מחבבת את הכתיבה שלו), ואני ממש לא עושה אידיאליזציה שלו. סתם, הסיפור הזה לא מסתדר עם התדמית שעולה ממה שהוא כותב. זה לא שאני לא אשן בלילה בגלל הסיפור הזה, זה סתם מפתיע... חוץ מזה, את צודקת שאי אפשר לדעת בדיוק מה קרה שם, ולכן אי אפשר לשפוט. כל מה שאנחנו יודעים הרי מבוסס על שמועות. באופן אישי, אצלי זה נוגע בנקודה קצת רגישה - עד כה הייתי די נאיבית ולאחרונה אני מתחילה לראות מסביבי (לא אצלי, טפו טפו טפו) עד כמה שנושא הבגידות הוא נפוץ, והגילוי הזה מאוד מציק לי. גירושין, אגב, זה הרבה פחות גרוע בעיני מהפרת האמון שכרוכה בבגידה. אבל באופן כללי אני מסכימה איתך - אין סיבה להיות מופתעים...

אתי@

New member
את צודקת (ולמה שנכעס?), העניין הוא

שאנחנו פשוט מאוד מופתעות, ואני יכולה להגיד על עצמי שאני גם נורא מאוכזבת
לא בגלל שאכפת לי ממנו יותר משאר הזוגות הגרושים, אלא משום שסלבריטיס כמוהו מהווים עבור הרבה אנשים דוגמא אישית. ואם איש כמוהו נוהג כך............... לא שאני ממליצה לקחת דוגמא אישית מסלבריטי
אבל זה ככה ואני לא אשנה את העולם.........

רחלילי

New member
ועוד מחשבה מפגרת....

כשאבא שלו יצא לפוליטיקה היה בי משהו שמשך לבחור במפלגה עם כזה מצע של שינוי המצב החברתי בארץ. מהר מאד התחלתי ללמוד קצת יותר את הנושא וגיליתי שהאבא הוא שובניסט נוראי. וזה מאד לא הסתדר לי עם הבן אמרתי לעצמי (ולא - לא בחרתי במפלגתו) שאם יצא לו בן כזה שווה אז בטח האבא לא יכול להיות כזה נוראי. הקיצר היה לי דיסוננס מסויים. כעת הדיסוננס נעלם כלא היה.

ולסיכום השרשור.. גם אם זה היה

השכן שלי הייתי מופתעת באותה מידה והנה לכם סיפור מהחיים: לפני שלוש שנים בערך ישבתי במטבחה של אחותי בבאר שבע. בעוד אנחנו מכינות את ארוחת הצהריים יצאה מהחדר חברתה מזה 15 שנה. מה שלומלום ומה נשמע וכו´ וכו´ ואז היא זורקת לי: "תגידי, את מכירה את משפחת לא משנה מכוכב יאיר?" אמרתי בטח.. וואו , פגשתי אותם אתמול בערב במסיבה, היא נראתה נפלא וכשאמרתי את זה היה תענוג לראות איך הוא אוחז בה בחום ואומר "אני זה שדואג שהיא תהיה חתיכה.. ככה זה כשיש אהבה, גם אשה בגיל חמישים נראית נפלא"..סוף ציטוט..תוך כדי שאני מצטט את המילים של הבעל הנפלא אני מרגישה בעיטות מאחותי.. ואז בחדר היא צורחת עלי.. מה את אומרת כאלו דברים היא הפילגש של הבחור כבר 5 שנים..הוא עומד לעזוב את הבית. אני חברים נפלתי. אמרתי לעצמי לעזאזל.. דוקא מכולם דוקא אני הייתי צריכה לשמוע שהבהמה ההוא, משוויץ בפני, עוטף אותה בחום ומזיין תסלחו לי את חברתה של אחותי. אז התדהמה היא בעיקר בגלל כמות האנרגיות שאנשים מוציאים החוצה כדי להראות לכולם כמה טוב בפנים. אולי בגלל שיותר מדי שנים הקפדתי להראות לכל העולם ואשתו איך נראים נשואים "מושלמים", קשה לי כל כך לראות את זה אצל האחרים. וזה הסיפור שלי, של השכנים שלי בכוכב יאיר ושל מר יאיר לפיד המהולל..

למעלה