וואלה תודה יונתן היה מתמודד לא קל.

שירלי 103

New member
וואלה תודה יונתן היה מתמודד לא קל.

אהלן רמי תודה על הפירגון. וגם ל justclick זה כיף לקרוא דעה של מישהו שמאזין ונותן את חוות דעתו באופן אובייקטיבי. אתמול היה יותר מהודק ואינטנסיבי השופטים הדעתנים, האולפן שהופך להיות קטן יותר כי זה אתה מול שלושת השופטים שיש להם תמיד מה להגיד. על כל פנים צריך ביצים של דינוזאור ועור של פיל ובכל זה לנסות למצוא את האני האמיתי שלך -וזה fuckin סרט. אז תודה לכל מי ששלח אתמול sms אחד לי ואחד להראל. וליונתן היית רגיש ומתחשב ועזרת לי להיות קצת יותר נאמנה לעצמי- תודה ממי. הבטחתי להצביע לך בגלגל וכך יהיה. ולשאר המתמודדים השבוע תהיו חזקים יפים ואמיצים!!! שלכם הכתבת לענייני זיעה שרירים קפוצים ושאר מיני מתחים.

נעמה 103

New member
שירלי ומתגלגלים יקרים... ../images/Emo24.gif

שירלי, רציתי לומר שנהניתי לשמוע אותך אתמול. היית קולחת ונשמעת טבעית וזורמת... דיברת בביטחון והקשבת לדברי המאזינים בענין רב. היה קשה לפספס את ההתרגשות שלך, אבל באמת נראה שאת נהנית מכל רגע! ואת צודקת, יונתן מתמודד לא פשוט.. וגם אני אתמודד מולו ביום ראשון.. לכל המתגלגלים... אין ספק שיהיה גלגל לא פשוט... אני מקווה שנקבל הזדמנות להשמיע את עצמנו, ובכל מקרה לכל מי שרוצה לשמוע אותי, אני עדיין מקליטה את התא הקולי -
מס' 18...
מזמינה אתכם לשמוע מה שיש לי לומר, כי יש הרבה דברים כאלה, ואני בהחלט לא ביישנית כמו שתארו אותי.. בהצלחה לכולם השבוע!
נעמה

נעמה 103

New member
../images/Emo19.gif ומשהו למירב וג'ורנו...

אוהבת את שניכם, שני עולמות שונים כל כך, וכל אחד עשיר כל כך בדרכו שלו! לא יודעת למי לאחל הצלחה... (ובמי אתקל ביום ראשון בגלגל..) נעמה

ofirke

New member
האם שירלי זכתה ביום ראשון???

האם שירלי זכתה ביום ראשון???

למעלה