וואלה תשמעו

Eנ2ר

New member
וואלה תשמעו

לא נעים לי לומר אבל אני אומר בכל מקרה..... וואלה עכשיו מבדיקה של אלו שכן נשארו אני לא חושבת שיש מישהו שיכול להחזיק תוכנית. טוב אבל ת'כלס אין כ"כ מה לעשות כי אנחנו המאזינים אנחנו קובעים. מבאס שבפעם אחת שלא האזנתי למתי שכרמית הייתה היא הועפה(ובלי קשר לסמסים כי שלחתי לה אולי שנתיים בשידור) אבל באמת היה מגיע לה. ביאסתם אותי לעלה. לפחות עכשיו אדע שזה לא הפסד שאני מפסידה אתהשידורים הקרובים:) כרמית אני עדיין בטוחה שגם אם לא במאה ושלוש את תהיי שדרנית רדיו. ולא הרבה הגיעו לנקודה שאת הגעת אליה לא רק מבחינת השלב אלא גם איך שהתפתחת וטיפחת את הכשרון שלך. ממש מהפך! אין ספק שהמפסידים היחידים בכל הסיפור זה אנחנו, המאזינים! בהצלחה בהמשך.....

דעתי האישית

בהתחלה הוציאו לתדהמת כולם את עדי פרבר שאין ספק שהוא הכישרון הגדול של התכנית. אחריו רמי ירושלמי, בן אדם ססגוני ובעל ניסיון שהופל על-ידי בחורה צעירה ופלקטית. ואתמול, כרמית פרי - בחורה בעלת עניין שהפסידה לילדה חסרת ביטחון שרק סיימה צבא. אני לא נוטה לפרסם תגובות על עניינים שכאלו אבל זה היה כבר בלתי נמנע. מאוד מביך. כדאי שמישהו שם יתחיל לחשוב עלינו המאזינים. אנחנו לא מעונינים להישאר עם משבצות שידור שיקבלו ילדים חסרי ניסיון וכישרון. ובכלל, מישהו יכול להסביר איך כל זה קרה נכון לעכשיו נשארה רק מירב הרמל שמתאימה בדרך כזאת או אחרת. אבל כבר אי אפשר לדעת.

למעלה