וואלה... :cool:

דידי(בת

New member
וואלה... :cool:

מאה שנה אני כאן ולא שמתי ליבי שיש פורום אסטרולוגיה.. פששששש.. קבלו ח``ח.. אוקצור.. אני מזל עקרב.. כן כן.. נכון.. חמים, רגישים ומתוסכלים אנחנו.. נכון.. :p

TaKSR

New member
מה הקטע שלך בדיוק?

מה רצית להגיד לכולם שאת בת מזל עקרב ושאת לא שמת לב לפורום הזה עד לאחרונה? את מי זה מעניין זה פורום (קבוצה) שואלים ומקבלים תשובות לא מדברים סתם על משהו שאין לא קשר ורעיון כללי אז למה את עושה את זה? תעשי את זה במקום אחר אולי? כאן רוצים לדבר בנושא הפורום ולא על דה ואה אז תעברי לצ`ט שם תוכלי לדבר על מה שאת רוצה

דידי(בת

New member
מה הקטע שלי???? תרגע/י חומד..

מה העיניין? ומי בכלל שואל אותך מה לכתוב?..

TaKSR

New member
העניין הוא........

שזה מפריע לפורום לתפקד אם עכשיו כל אחד יכתוב כמוך שתויות שלא קשורות לפורום ואף אחד לא שאל אותי מה לכתוב בדורות האחרונים אבל זה לא משנה העיקרון הוא שזה לא המקום של ההודעות מהסוג הזה וזה לא ישנה אם תמשיכי לתקוף אותי אני עדיין ישאר צודק את לא אמורה שתם לכתוב שתויות כאן זה פורום אסטרולוגיה ושואלים שאלות בנושא לא מקשקשים כאן שתם כמוך!! אם את רוצה לקשקש בשביל זה נוצר הצ`ט שכל כך אוהבים (אני לא מבינהם כמובן) אז אני ממש ממליץ לך לעזוב את זה כי לעולם לא תיהי צודקת עכשיו ואני ממש לא רוצה לעליב אותך או לפגוע בך (גם אם יצא בטעות) ואם כבר קרה אז אני מצטער ממש

TaKSR - הפעם הגזמת קצת

עם כל הכבוד, נא לא לומר לאנשים מה לכתוב איך למה ומתי - הכל באמת פתוח, ואפשר גם לקשקש סתם, אז בבקשה - יש סבלנות אליך ולכווווווולם, או קיי ? וזה נכון עד לרגע זה ממני, מנהל הפורום. כל אחד רשאי לכתוב מה שעולה על רוחו - וגם לקבל תשובה כזו או אחרת, אבל הוראות מה עושים או לא עושים - פליז.. וגם אם אחרים כותבים מה שלדעתך הוא שטויות - אין לך או לאף אחד אחר זכות לשפוט אותם. זה מקום פתוח וחופשי - חשוב לזכור, עם שגיאות כתיב או בלעדיהן.

דידי(בת

New member
תודה יאיר..

ולך...TaKSR בוא נצא מזה.. מיותר לאללה.. תודה ואחלה סופשבוע..

למעלה